Yol verme kavgasında silah çekildi;1'i çocuk 2 yaralı

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yol verme nedeniyle başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüşürken bir kişi ağır yaralandı. Olay sırasında annesiyle yürüyüş yapan bir kız çocuğu da seken kurşunların isabet etmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Ersin Küçükbarak
|
24 Nisan 2024, Çarşamba - 10:02
Yol verme kavgasında silah çekildi;1'i çocuk 2 yaralı


İhsaniye ilçesinin Gazlıgöl beldesi Yunus Emre Mahallesi'nde dün saat 20.00 sıralarında 3 araç sürücüsü arasında yol verme tartışması yaşandı.

Plakası öğrenilemeyen 3 farklı aracın sürücüleri M.Ö. (44), O.E. (25) ve M.K. (27) arasındaki yol verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü.

Sürücüler  sokak ortasında araçlarından inip birbirini darbetti. Kavganın ardından taraflar olay yerinden ayrılırken M.Ö. ile O.E. başka bir noktada tekrar karşılaştı.

M.Ö. bu kez yanındaki tabancayı çekerek ateş ederek O.E.'ye ateş açtı.

O.E, omuz, ayak ve karın bölgesinden yaralandı. Seken bir kurşun ise annesiyle olay yerinde yürüyüş yapan 4 yaşındaki kız çocuğu A.G.B.’ye isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Ağır yaralanan O.E. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde, A.G.B. de Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Jandarma, kavga sırasında darbedilen ve daha sonra silahla 2 kişiyi yaralayan M.Ö.’yü  ise İhsaniye Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından gözaltına aldı. Tarafların Yunus Emre Mahallesi'ndeki yol verme kavgası güvenlik kamerasına yansıdı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2135168/yol-verme-kavgasinda-silah-cekildi1i-cocuk-2-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.