Evde eşiyle yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Adana’da yemek için eve döndüğünde eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenen Ahmed el-Melhem (27), arkadaşı Memduh S.’yi (25) mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken buldu. Arkadaşını bacak ve kalçasından bıçaklayan el-Melhem tutuklandı.
DHA
|
24 Nisan 2024, Çarşamba - 10:59
Evde eşiyle yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Olay, Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi’ndeki bir müstakil evde, 22 Nisan’da saat 12.00 sıralarında yaşandı.

Gündelik işlere giden Suriye uyruklu Ahmed el-Melhem, yemek için evine döndüğünde, 2 çocuğunun annesi S.Ç.’nin, kapıyı geç açmasından şüphelendi.

 Önce odaları arayan el-Melhem,  arkadaşı Memduh S.’yi mutfak tezgahının  altında saklanmaya çalışırken buldu. El-Melhem, Memduh S.’yi darbettikten sonra  tezgahtan aldığı ekmek bıçağıyla bacak ve kalçasından bıçakladı.

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından  yaralı Memduh S.’yi  Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Memduh S.’nin, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri de, Ahmed el-Melhem’i  olay yerinde suç aleti  bıçakla birlikte yakalayıp gözaltına aldı.

“Görüşmemeleri için uyardım”

Şüpheli Ahmed el-Melhem emniyetteki ifadesinde, eşi S.Ç. ve Memduh S.’nin sürekli telefonda konuştuğunu, ikisini de görüşmemeleri konusunda uyardığını belirtti.

Memduh S.’ye eşi ve ailesinden uzak durması konusunda uyardığını kaydeden şüpheli, evin kapısının zili çaldıktan 10 dakika sonra açıldığını söyledi.

Ahmed el-Melhem, kapıyı açtığında eşinin üzerinde sadece tişört  olduğunu ve iç çamaşırları bulunmadığını ifade etti.

 Memduh S.’yi  tezgahın altında görünce bir anlık öfkeye kapıldığını  ifade eden şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.





http://www.ankaramasasi.com/haber/2135176/evde-esiyle-yakaladigi-arkadasini-bicakladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.