Çikolata krizinde CEO değişimi!

Tüketicinin 'küflü çikolata' paylaşımına tehditle cevap veren, sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan istifa eden Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız’ın yerine yeni bir isim getirildi.
Onur Çetinkaya
|
24 Nisan 2024, Çarşamba - 11:41
Çikolata krizinde CEO değişimi!

Patiswiss firması tarafından üretilen çikolata alan bir kişi açtığı çikolatanın küflü olduğunu fark etti.


Küflü ürünün fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan kişi firmayı eleştirdi.

Aldığı ürünün küflü çıkması karşısında mağdur olan kadın, "Bir heves aldığım kahve eşlikçilerime bakın. Küflenmiş, çikolataya ilk defa şahit oluyorum. Üstelik son tüketim tarihine de daha var. Muhtemelen tedarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var." ifadelerine yer verdi.

CEO'dan aşağılama, tehdit 

Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan  tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu verdiği yanıtla firmayı etiketleyen kişiyi maddi tazminat davası üzerinden tehdit etti.

Tüketicinin eleştirilerine sert sözlerle yanıt veren CEO sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çekti.

Eleştirilere hakaret ve sert ifadelerle yanıt veren Patiswiss'in CEO'u tüketicileri aşağılaması ise bardağı taşıran son damla oldu.

Raflardan toplatıldı

Market zincirlerinde satılan Patiswiss marka çikolatalar, küf şikayeti ve CEO Tunaoğlu'nun küstah tavırları nedeniyle raflardan toplatıldı.

Küflü çikolata polemiği istifa getirdi

Tüketici ile yaşadığı polemik eleştirilere neden olan Patiswiss'in CEO'u Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, grevinden istifa etti. Tunaoğlu yaşananların ardından istifasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Yeni CEO belli oldu

Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan istifa eden Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız’ın yerine Ali Sinan Tunaoğlu getirildi. Şirket değişikliği resmi internet sitesinden duyurdu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135183/cikolata-krizinde-ceo-degisimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.