Ekonomist Korhan Berzeg'den hala haber alınamıyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde geçen yıl haziran ayında kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait kemik parçaları ve kişisel eşyaların bulunmasıyla başlayan arama çalışmaları, sonuçsuz bir şekilde sonlandırıldı. Jandarma ekipleri, Armutlu Mahallesi'nde yaptıkları incelemelerde Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen bulguları tespit etmek için titizlikle çalıştılar. Berzeg'in ailesi DNA örneği verirken, soruşturmanın yarın sabah tekrar başlayacağı belirtildi.
Kaynak: AA
|
25 Nisan 2024, Perşembe - 21:53
Ekonomist Korhan Berzeg'den hala haber alınamıyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde geçen yıl haziran ayında kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları ve kişisel eşyaların bulunmasının ardından arama çalışmalarına ara verildi. Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Armutlu Mahallesi'nde yapılan inceleme sonucunda kemik ve kıyafet parçalarının yanı sıra Berzeg'e ait kimlik ve banka kartlarının bulunduğu bölgede detaylı araştırmalar gerçekleştirildi.

Jandarma ekipleri, engebeli ve ormanlık dere yatağında gerçekleştirdikleri incelemelerde, Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen bulguları tespit etmek üzere titizlikle çalıştılar. Gönen'deki araştırma faaliyetlerine toplamda 59 personel katıldı. Araştırmaların kapsamı genişletilerek kadavra tespit köpek unsuru sayısı artırıldı.

Berzeg'in eşi Angela ve kızı Nisa Berzeg, Gönen ilçesine gelerek DNA örneği verdiler. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen soruşturmanın yarın sabah tekrar başlaması bekleniyor.

Korhan Berzeg'in kaybolmasıyla ilgili detaylar geçtiğimiz yılın haziran ayında başlamıştı. Armutlu Mahallesi'ndeki evinden sabah yürüyüşüne çıktıktan sonra kaybolan Berzeg için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından başlatılan arama çalışmaları günlerce devam etmişti. Ancak, yapılan aramalarda herhangi bir iz bulunamamıştı.

Korhan Berzeg'in köpeği "Tina"nın Geyikli ile Armutlu mahalleleri arasında bulunmasıyla birlikte arama çalışmaları yoğunlaşmıştı. Ancak, Berzeg'e ait herhangi bir bulgu elde edilememişti. Son olarak, Armutlu'ya yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıkta kemik ve eşya buluntularının tespit edilmesiyle birlikte soruşturma yeni bir aşamaya girmiş oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135450/ekonomist-korhan-berzegden-hala-haber-alinamiyor
Etiketler: Korhan Berzeg
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.