Nihal Candan, tahliye edilmişti! İşte ilk açıklama

Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Nihal Candan, açıklamalarda bulundu. Kardeşi Bahar Candan ile birbirlerine destek olduklarını ifade eden Candan, "Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz gibi hep şakalaştık." dedi. Nihal Candan, Seçil Erzan'la aynı koğuşta kaldıklarını söyledi.
Ecem Çetin
|
29 Nisan 2024, Pazartesi - 12:28
Nihal Candan, tahliye edilmişti! İşte ilk açıklama

"Bu Tarz Benim" yarışma programıyla tanınan Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan kardeşler geçtiğimiz aylarda  kara para aklama, dolandırıcılık suçlarından gözaltına alındı. 

Bahar Candan ve Nihal Candan bunun ardından çıkarıldıkları mahkemece 16 Kasım'da tutuklandı. 

Nihal Candan cephesinde geçtiğimiz günlerde yeni bir gelişme gündeme geldi. 

Cezaevinde psikoloji bozulan Nihal Candan, 37 kiloya kadar düştü. Candan'a anoreksiya nevroza' adı verilen hastalık teşhisi konuldu.

Sağlık problemleri yaşayan Nihal Candan, tahliye edildi. 

Dışarı çıkan sosyal medya fenomeni Kanal D'ye açıklamalarda bulundu, yaşadıklarını anlattı. 

Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan'la birbirlerine destek olduklarını ifade ederek, “Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz’ gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana.” dedi. 

“Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim ” diyen Nihal Candan, amacının hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmadığını ifade etti.

Cezaevindeki günlerini anlatan Nihal Candan, şu ifadeleri kullandı;

Kardeşi Bahar Candan'ın görüşüne gidemeyeceğini söyleyen Nihal Candan, anksiyetinin olduğunu, kardeşlerinin de çıktıktan sonra ailecek bir dertlerinin kalmayacağını söyledi. 

Nihal Candan, ünlü futbolcuları yüksek kar vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklu bulunan Seçil Erzan'la aynı  koğuşta kaldıklarını ifade etti. 

Seçil Erzan'la çok iyi anlaştıklarını söyleyen Nihal Candan, şunları söyledi; 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2135952/nihal-candan-tahliye-edilmisti-iste-ilk-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.