Fenerbahçe'de 23 gol atan Batshuayi’ye sürpriz transfer teklifi

Fenerbahçe'de 40 maçta 23 gol 2 asistle yıldızını parlatan Batshuayi ‘yi Roma istiyor. Belçikalı golcü Serie A'ya giderse Lukaku'yla birlikte sarı kırmızılı formayı giyecek.
Ersin Küçükbarak
|
30 Nisan 2024, Salı - 12:16
Fenerbahçe'de 23 gol atan Batshuayi’ye sürpriz transfer teklifi

Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi sezon başından bu yana rotasyon oyuncusu olarak yedek kulübesinde bekledi.

Sarı lacivertlilerin Avrupa arenasındaki maçlarında forma giyen Belçikalı yıldız, Süper Lig’de ise Boşnak golcü Edin Dzeko’nun gerisinde kaldı.

Kulübede olmasına rağmen formundan bir şey kaybetmeyen ve kritik golleriyle puanlar getiren yıldız futbolcu yeni sezonda yeni bir rota çizecek gibi görünüyor.

Mitchy Batshuayi için İtalya’dan sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

La Gazzetta dello Sport, İtalyan ekibi Roma'nın golcü transferinde Belçikalı  futbolcunu alternatiflerinden biri olabileceğini öne sürdü.

De Rossi golcü istiyor

İtalyan basınında yer alan habere göre, Roma Teknik Direktör Daniele De Rossi ile yola devam edecek.

Transfer bütçesi önemli ölçüde Şampiyonlar Ligi'ne kalınmasına bağlı olacak.  Bu yüzden golcü başta olmak üzere transfer konusunda belirsizlik yaşanıyor.

Kulübün elinde 9 numara olarak,  Tammy Abraham, Chelsea'den kiralanan Romelu Lukaku  ve Bayer Leverkusen'den kiralanan Serdar Azmoun bulunuyor.

Ancak Lukaku için 43, Azmoun'un bonservisi için de 12.5 milyon euro ödemesi gerektiğine işaret eden İtalyan basını Lukaku'nun yeniden kiralanabileceğini iddia etti.

İtalyan basını, Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi'nin, Atalanta'dan Gianluca Scamacca'yı çok beğendiği ancak yüksek maliyeti dolayısıyla  İtalyan golcünün ulaşılması zor bir hedef olduğunu yazdı.

Roma Batshuayi'nin peşine düştü

Roma'nın bu nedenle transfer döneminde sözleşmesi bitecek isimleri  takip ettiğini dile getiren İtalyan basını,  Fenerbahçe'den Michy Batshuayi’nin de sarı kırmızıların takibinde olduğunu aktardı.

Batshuayi, Fenerbahçe forması altında bu sezon 40 maça çıkarken  23 gol attı ve 3 asist yaptı.

Belçikalı yıldızın Roma'nın teklifini kabul etmesi halinde milli takımdan arkadaşı olan Lukaku'nun yanına gidecek. Bu ikilinin beraber oynaması halinde Serie A'da oldukça ses getireceğine dikkat çekiliyor.

Batshuayi, devre arasında N.Forrest, Lens ve Club Brugge gibi takımlardan resmi transfer teklifleri aldı.

Bu teklifleri değerlendiren ve Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koyan Batshuayi çok zor ikna edilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136111/fenerbahcede-23-gol-atan-batshuayiye-surpriz-transfer-teklifi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.