Ersan Şen'den gündem 'anayasa' olacak açıklaması

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Sayın Cumhurbaşkanı'nın 2028 seçimlerine katılacağını ve bunun bir sakınca taşımadığını belirtti. Şen, Cumhurbaşkanının siyasi arenadaki kalıcılığını vurgulayarak, anayasanın değiştirilmesi gerektiğini ifade etti.
Afife Kaya
|
01 Mayıs 2024, Çarşamba - 05:24
Ersan Şen'den gündem 'anayasa' olacak açıklaması

Kübra Par ile Görüş Farkı programına katılan Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Türkiye'nin siyasi gündemine bomba gibi düşecek bir açıklamada bulundu. Şen, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın 2028 yılında da seçime gireceğini ve girmesinde bir sakınca olmadığını" belirtti.

Programda yeni anayasa tartışmaları masaya yatırılırken, Şen'in yaptığı çarpıcı açıklamalar dikkatleri üzerine çekti. "Sayın Erdoğan 'Ben bitti demeden bitmez' diyor ya. Sayın Erdoğan hayatı boyunca bu siyasi arenada kalacak. AK Partililer de bunu böyle bilsin." diyen Şen, Sayın Cumhurbaşkanı'nın 2028'deki seçimlere katılmasının doğal olduğunu vurguladı.

"Girmeli tabii ki niye girmesin? Girmesinde bir sakınca yok." diyen Şen, hatta TBMM'de seçim yenileme kararı almadan anayasanın değiştirilmesi gerektiğini savundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136230/ersan-senden-gundem-anayasa-olacak-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.