Doğukan Güngör'den Müjdat Gezen’in Kızılcık Şerbeti iddiasına yanıt!

Usta oyuncu Müjdat Gezen, Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Çalışan bazı isimlerin dizinin bitmesini istediğini söyleyen Gezen'e dizinin Fatih'i ünlü oyuncu Doğukan Güngör'den yanıt geldi.
Ecem Çetin
|
01 Mayıs 2024, Çarşamba - 09:12
Doğukan Güngör'den Müjdat Gezen’in Kızılcık Şerbeti iddiasına yanıt!

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı'nın başrolünde yer aldığı, Show TV'nin sevilen dizi Kızılcık Şerbeti, cuma akşamları büyük bir ilgiyle izleniyor.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan, ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken dizi, haziran ayında sezon finali yapacak.

Sezon finali yaklaşırken, yaşanan olaylarıyla dikkat çeken Kızılcık Şerbeti ile ilgili usta oyuncu Müjdat Gezen'den çarpıcı bir iddia geldi.

Gezen, Kızılcık Şerbeti'nde çalışanların bir grubunun dizinin haziran ayında bitmesini istediğini, önümüzde sezon devam etmese demeye başladıklarını ifade etti.

Müjdat Gezen, "Kızılcık Şerbeti'nde çalışan arkadaşların bir grubu 'Dizi artık haziranda bitse de önümüzdeki sezon devam etmese' demeye başlamışlar." dedi.

Gezen'in iddiası gündeme bomba gibi düşerken, bu açıklama Kızılcık Şerbeti hayranlarını oldukça üzdü.

İnsanlar,  Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti yeni sezonda olmayacak mı? Sorularını araştırmaya başladı.

İddialara dizide Fatih karakteriyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Doğukan Güngör'den yanıt geldi.

Güngör, sosyal medya hesabından, "Kim demiş bizim haberimiz yok? Gayet mutluyuz." diyerek iddialara son noktayı koydu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136265/dogukan-gungorden-mujdat-gezenin-kizilcik-serbeti-iddiasina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.