Hırsızlık yapmak için girdiği dükkanda yaralandı, polise direnince yaka paça gözaltına alındı!

Adana'da kıyafet çalmak için kapı camını kırdığı mağazaya girerken yaralanan Özlem D., gelen polis ekiplerine direndi. Tüm uyarılara rağmen dışarı çıkmayı reddedince müdahale eden polis, Özlem D.’yi yaka paça gözaltına aldı.
Kaynak:DHA
|
02 Mayıs 2024, Perşembe - 17:38
Hırsızlık yapmak için girdiği dükkanda yaralandı, polise direnince yaka paça gözaltına alındı!

Olay, Seyhan ilçesi İbo Osman Caddesi'nde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, giyim mağazasının sahibi, sabah iş yerine geldiğinde kapı camının kırık olduğunu, içeride de yaralı bir kadının kıyafet çaldığını gördü. 

Polisi arayan iş yeri sahibi, kadından dışarı çıkmasını istedi. Ancak kadın, olumsuz cevap verdi. İş yeri sahibi, bu sırada cep telefonuyla kırık camı ve yere dökülen kanları görüntüledi.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri, şüpheliden dışarı çıkması konusunda uyarıda bulundu. Ancak tüm ikna çabalarına karşın şüpheli çıkmayı reddetti. Bunun üzerine içeri giren polis, kadını yaka paça gözaltına aldı. 

Şüphelinin 38 yaşındaki Özlem D. olduğu ve 19 ayrı suç kaydı bulunduğu belirlendi. Polis ve sağlık ekipleri tarafından dışarıya taşınan  Özlem D., tedavisi için polis gözetiminde hastaneye kaldırılarak gözaltına alındı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136503/hirsizlik-yapmak-icin-girdigi-dukkanda-yaralandi-polise-direnince-yaka-paca-gozaltina-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.