Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor! Ateş Kuşları bu akşam ATV'de

ATV'de cuma akşamları ekrana gelen Ateş Kuşları dizisi bu akşam 53. bölümüyle ekrana gelecek. Sevilen dizi heyecan dolu gelişmeleriyle seyircisini ekrana kilitleyecek.
Ecem Çetin
|
03 Mayıs 2024, Cuma - 17:38
Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor! Ateş Kuşları bu akşam ATV'de

İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Saygın Soysal, Emin Gürsoy gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı, iki sezondur ATV'de izleyici karşısına çıkan  Ateş Kuşları dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Gurme, Ateş Kuşları’nın tahmininin aksine köfteyi hayli övmüş ve dükkânda müşteri seli yaşanmasına sebep olmuştur. Umudun her geçen gün yükseldiği Gülayşe – Barbar kanadında tedavi masrafları kaygısı bir  nebze daha azalır. Bebeklerinin cinsiyetini öğrenme vakti gelen Ali ve Mercan nasıl bir sonuçla karşılacaktır. Polisle iş birliği yapıp itirafçı olan Çino’yu hangi büyük tehlike beklemektedir? Çino’dan Kara’nın ailesine dair bilgi almaya çalışan Sultan’ın yüzüne hangi gerçek duvar gibi çarpacaktır?

Yapımı Bozdağ Filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği diziyi 
İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma, Mahmut Bora Erdem,  kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen oturuyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136631/ali-ve-mercan-bebeklerinin-cinsiyetini-ogreniyor-ates-kuslari-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.