Kızılcık Şerbeti'nin 62. bölüm tanıtımı yayınlandı!

Show TV'de cuma akşamları izlenme rekorları kırmaya devam eden Kızılcık Şerbeti dizisi dün akşam 61. bölümüyle ekrana geldi. Seyircisini ekrana kilitleyen dizinin 62. bölüm tanıtımı da yayınlandı.
Ecem Çetin
|
04 Mayıs 2024, Cumartesi - 14:17
Kızılcık Şerbeti'nin 62. bölüm tanıtımı yayınlandı!

Show TV'de cuma akşamları izleyici karşısına çıkan ve büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi  dün akşam 61. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 

Sevilen dizi heyecan doru yeni bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizi,  AB grubunda 11.91 izlenme oranı, 34.90 izlenme payı, ABC1’de 11.76  izlenme oranı  ve 29.26  izlenme payı, Total grubunda ise 8.60 izlenme oranı, 22.15 izlenme payı aldı. 

61. bölümde neler yaşandı?

Dizinin yayınlanan bölümünde; büyük bir aşkla birbirine bağlı olan Kıvılcım ve Ömer yeniden nikah masasına oturdu. Kıvılcım, kızlarının  yardımıyla Ömer’e sürpriz bir nikah töreni hazırladı. İki aşığın mutluluk dolu anları büyük beğeniyle izlendi. Alev’den gerçeği öğrenen Ömer, Abdullah’la yüzleşti. Alev’le ilişkisini onaylamadığını söyleyen Ömer’e, Abdullah çok yakında Pembe ile boşanacağını açıkladı. Bu sırada Alev, Pembe’nin kendisini takip ettirdiğini öğrenerek soluğu Fatih’in karşısında aldı. Abdullah’ın değişen tavırlarıyla bu kararı alan Pembe, Fatih’in öğrenmesiyle geri adım attı. Öte yandan Nursema’yı görücü usulüyle evlendirmek isteyen Pembe, Rüzgar’ın kızından hoşlandığını fark edince bu kararını gerçekleştirmek için harekete geçti. Doğa, Sönmez’in kendisiyle tanıştırmak istediği kişinin Giray olduğunu bilmeden bu durumu engellemek istedi. Fakat karşısında Giray’ı bulan Doğa büyük bir sürpriz yaşadı. Fatih’in, Görkem’e hediye aldığı pahalı çanta Nilay’ın gözünden kaçmadı. Bu durumu Pembe’ye yetiştiren Nilay, Pembe ve Görkem’i karşı karşıya getirdi. Bölümün final sahnesinde ise Doğa’nın, Giray’la  aşk yaşadığını öğrenmesiyle huzursuz olan Fatih, Doğa’nın okuluna gitti. Okulun önünde Doğa ve Giray’ın yakınlaşmasına şahit olan Fatih şoke oldu. 

Ardından sevilen dizinin gelecek hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünden bir tanıtım yayınlandı.

Ömer’in, Fatih’ e boşanması için tavsiye verdiği tanıtımda bunu duyan Görkem, Ömer’in intikam almak istediğini düşünüyor. Televizyon programı kapatma cezası alan Kıvılcım’a Ömer şirkette yeni bir iş teklifinde bulunuyor fakat Ömer’in bu teklifi Abdullah tarafından hoş karşılanmıyor. Nilay’ın, Giray’ı eve davet etmesiyle gerilen Fatih karşısında Görkem’i buluyor. Giray’la yeni bir aşka yelken açan Doğa, Fatih’in tepkisiyle karşılaşıyor. Heyecan dolu tanıtımda Doğa’nın Fatih’e attığı tokat yeni bölüme dair merakı arttırıyor. 

Kızılcık Şerbeti’nin 62.bölüm tanıtımı;

https://youtu.be/xLvjwJ_6QqU

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136783/kizilcik-serbetinin-62-bolum-tanitimi-yayinlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.