Ebru Şahin'den Bahar dizisine övgü!

Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Show TV'nin sevilen dizisi Bahar ile ilgili konuştu. Dizinin başrolüne ve diziye övgüler yağdıran Şahin, "Çok güzel bir proje yapıyorlar. O yüzden sektör adında çok mutluyum." dedi.
Ecem Çetin
|
04 Mayıs 2024, Cumartesi - 16:45
Ebru Şahin'den Bahar dizisine övgü!

Ünlü oyuncu Ebru Şahin, oynadığı dönemde ilgiyle izlenen Hercai dizisindeki  Reyyan Şadoğlu karakteriyle büyük beğeni topladı. 

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan ve adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu, Destan, Yüz Yıllık Mucize, Şuursuz Aşk gibi projelerde de yer aldı.

Güzel oyuncu son olarak ise  Blutv'de izleyicisiyle buluşan ve izleyiciden yoğun ilgi gören Prens dizisinde kamera karşısına geçti. 

Bir süredir ekranlarda yer almayan güzel oyuncu, eşi Cedi Osman'la birlikte katıldıkları bir etkinlikten çıkarken Muhabir Online tarafından görüntülendi. 

"Önümüzdeki sene için görüşmeler olacak "

"Dizi ve proje okuyor musunuz? Sorusuna Ebru Şahin, "Okuyorum tabi ki. Bu sene biraz es geçmeyi düşündüm açıkçası okuduğum şeylerden dolayı. Önümüzdeki sene için şu an görüşmeler olacak bakalım." dedi.

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'la ilgili konuşan Şahin, dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar'a hayran olduğunu ve çok beğendiğini söyledi. 

Güzel oyuncu, çok güzel ve insanlara nefes aldıran bir proje olduğunu bu neden dolayı da  sektör adına çok mutlu olduğunu ifade etti. 

" Çok beğeniyorum"

Ebru Şahin, şu ifadeleri kullandı;

"Bayılıyorum. Zaten Demet Evgar'ın hayranıyım. Çok beğeniyorum. Çok güzel bir proje yapıyorlar. İnsanlara nefes aldıran bir proje yapıyorlar. O yüzden sektör adına çok mutluyum. Uzun zamandır çok aynı şeyler tekrar ediyordu. O anlamda güzel bir soluk oldu. "

Ebru Şahin, hakkında çıkan hamilelik iddialarına ise son noktayı koydu. Şahin, öyle bir şey olmadığını ifade etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136806/ebru-sahinden-bahar-dizisine-ovgu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.