Küçükçekmece'de kızına şiddet uygulayan anneden çevredekilerin tepkisine "Alın sizin olsun" yanıtı

Küçükçekmece’de, yol ortasında kızına şiddet uyguladığı iddiası ile çevredeki vatandaşların tepki gösterdiği anne "Alın sizin olsun" diyerek arkasını dönüp gitmek istedi. Vatandaşlar ise telefonla polis ekiplerine haber verdi. O tartışma anı, cep telefonu ile görüntülendi.
DHA
|
06 Mayıs 2024, Pazartesi - 10:29
Küçükçekmece'de kızına şiddet uygulayan anneden çevredekilerin tepkisine "Alın sizin olsun" yanıtı

Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde bazı vatandaşlar, kızına şiddet uyguladığı iddiası ile bir kadına tepki gösterdi.

“Nasıl annesin ya!” diyerek kendisine gösterilen tepkilere rağmen kadın küçük çocuğa dönerek “Gördün mü?” sözleriyle suçlu sanki çocuğuymuş gibi davrandı. 

Bu tepkileri daha da yükseltti.

Vatandaşlar, “Neyi gördün mü? Sen kendi yaptığını görmüyor musun? Yeter ya!“ diyerek  kadına yüklenirken  o da “10 yaşında, bebek değil” diyerek kendisini savundu.

“10 yaşındaki çocuğa sen bunu yapamazsın, böyle sıkıştırmazsın. Kendine gel” diyenlere kadın “Ben kendimdeyim” diye yanıt verdi.

Vatandaşların “Ya psikolojik tedavi gör ya da bu çocuğa bu zulmü yapamazsın” demeleri üzerine kadın “Alın götürün o  zaman. Veriyorum” diyerek sırtını dönüp uzaklaşmaya başladı.

Kendisini durdurmak isteyen kızına da “Git, bak alıyorlar. Benden kurtuluyorsun” diyerek   öfkeyi üzerine çekti.

Çevredekiler uzaklaşan kadına “polisi arıyoruz” diye seslenirken kadın bir süre sonra geri döndü ve çocuğuna “Geliyor musun, gelmiyor musun?” diye sordu.

Tartışma ve küçük çocuğun yaşadığı korku cep telefonuyla çekilen görüntülere de yansıdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137025/kucukcekmecede-kizina-siddet-uygulayan-anneden-cevredekilerin-tepkisine-alin-sizin-olsun-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.