1 Mayıs olaylarında tutuklu sayısı 49'a yükseldi

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları sırasında yaşanan olaylarla ilgili devam eden soruşturma kapsamında 11 kişi daha gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu son gelişmeyle birlikte tutuklu sayısı 49'a yükseldi.
Afife Kaya
|
06 Mayıs 2024, Pazartesi - 19:38
1 Mayıs olaylarında tutuklu sayısı 49'a yükseldi

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları sırasında yaşanan olaylarla ilgili devam eden soruşturma kapsamında 11 şüpheli daha gözaltına alındı. Emniyet yetkililerinden alınan bilgilere göre, gözaltına alınan 11 şüpheli, polis ekiplerinin yürüttüğü operasyonlar sonucunda tespit edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, adli makamlarca yapılan sorgulamaların ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklama kararı verilen 11 şüpheli, cezaevine gönderildi. Böylelikle, İstanbul'da 1 Mayıs olaylarıyla ilgili tutuklu sayısı 49'a yükseldi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde yaşanan olaylarla ilgili soruşturma devam ederken, güvenlik güçleri olaylara karışan diğer şüphelilerin de tespiti ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137095/1-mayis-olaylarinda-tutuklu-sayisi-49a-yukseldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.