Sulama kanalında başı kesilmiş ceset bulundu

Kastamonu'nun Merkez ilçesinde, Dere köyünde terk edilmiş bir araç yakınında başı kesilmiş bir ceset bulundu. Cesedin 3 gün önce kaybolan bir şahsa ait olduğu düşünülüyor. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı .
Afife Kaya
|
06 Mayıs 2024, Pazartesi - 22:05
Sulama kanalında başı kesilmiş ceset bulundu

Kastamonu'nun Dere köyünde, vatandaşlar tarafından terk edilmiş bir araç bulundu. Durumdan şüphelenen vatandaşların ihbarı üzerine köye gelen Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terk edilmiş aracın yakınında şok edici bir keşfe imza attılar: Baş bölgesi kesilmiş halde bir ceset bulundu.

Su kanalının altına atılan ceset üzerinde incelemede bulunan jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir çalışma başlattı. Baş bölgesi kesilmiş halde bulunan cesedin, 3 gündür kayıp olarak aranan Araç ilçesi İğdir köyünde ikamet eden A.Y.’ye ait olduğu düşünülüyor.

Üç şüpheli gözaltında

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma çerçevesinde baş bölgesi kesik halde bulunan ceset ile ilgili Ş.K., N.K. ve E.Ö.’yü gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından ceset, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. A.Y.'ye ait olduğu değerlendirilen cesedin kimliği, otopsi incelemesinin ardından kesinlik kazanacak.

Kayıp baş bölgesi aranıyor

Öte yandan, jandarma ekipleri, iz takip köpeği ve komando birliklerinin de desteğiyle su kanalında bulunan cesedin kayıp baş bölgesini bulmak için aramalarını sürdürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137114/sulama-kanalinda-basi-kesilmis-ceset-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.