Sergen Yalçın'dan şok ayrılık kararı!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Pendikspor maçı sonrasında geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Yalçın, sezon sonunda Antalyaspor'dan ayrılacağını belirterek takıma veda edeceğini ifade etti.
Afife Kaya
|
07 Mayıs 2024, Salı - 00:30
Sergen Yalçın'dan şok ayrılık kararı!

Antalyaspor'un Teknik Direktörü Sergen Yalçın, geleceğiyle ilgili beklenen açıklamayı Pendikspor maçı sonrasında yaptı. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Pendikspor'a 2-1 mağlup olan Antalyaspor'un hocası, sezon sonunda Antalyaspor'dan ayrılacağını belirtti. Bu kararla ilgili net bir açıklama yaparak, takımına veda edeceğini ifade etti.

Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Yalçın, "Önümüzdeki sene devam etmeme kararı aldım. Son 3 maç buradayım ama sonra yollarımız ayrılacak. Güzel bir birlikteliğimiz oldu." dedi.

Gelecek sezon hedefleri hakkında sorulan sorulara ise Yalçın, "Ben etik değerler gereği bir kulüpte çalışırken başka bir kulüple görüşme yapmıyorum. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyin. Ben teknik direktörüm, sezon bitince bir teklif gelirse oturur bakarız, şu ana kadar ciddi bir teklif gelmedi açıkçası." şeklinde cevap verdi.

Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu hakkında da sert sözler sarf eden Yalçın, "Tugay Kaan Numanoğlu gibi hakemler maç yönettiği sürece Türk futbolunun maalesef hiçbir güvenilirliği olması mümkün değil. Ben ömrümde bu kadar kötü hakem görmedim. İnanılmaz bir hakem." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137134/sergen-yalcindan-sok-ayrilik-karari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.