Yılmaz Erdoğan ve kardeşinin aşkını ortaya çıkartmıştı! Elif Vurgun bundan sonra sessiz kalacak

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan ve kardeşi Cansu Taşkın'ın fotoğraflarını ve videolarını ortaya çıkarak Elif Vurgun, bu konu hakkında artık konuşmayacağını ifade etti.
Ecem Çetin
|
07 Mayıs 2024, Salı - 11:48
Yılmaz Erdoğan ve kardeşinin aşkını ortaya çıkartmıştı! Elif Vurgun bundan sonra sessiz kalacak

İnci Taneleri dizisiyle yıllar sonra ekranlara dönen usta oyuncu ve senarist Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda özel hayatıyla gündeme geldi ve uzun süre gündemi salladı. 

Ünlü oyuncunun yaklaşık 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın'la aşk yaşadığı haberi magazine bomba gibi düştü. 

Bu haber uzun süre konuşulurken, bunun ardından bir görüntü magazin gündemine geldi.   

Cansu Taşkın'ın kız kardeşi sosyal medya hesabından Cansu Taşkın ve  Yılmaz Erdoğan'ın sarıldıkları ve öpüştükleri anlara ait bir videosunu paylaştı.

Görüntüler sonrası Yılmaz Erdoğan'ın harekete geçtiği ve Cansu Taşkın ile kardeşi Elif Vurgun hakkında suç duyurusunda bulunduğu haberleri magazine yansıdı.

Gözlerin çevrildiği Yılmaz Erdoğan, sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Konunun kapatılmasını isteyen Erdoğan, kimseyi dava etmediğini ifade etti.  

Olaylardan günler sonra Cansu Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun,  Nişantaşı'nda kameralara yakalandı. 

Elif Vurgun, artık bu durumun konuşulmasını istemediğini, konunun kapanmasını istediklerini ifade ederek, bu nedenden dolayı bu konu hakkında bir şey söylemeyeceklerini belirtti. 

Vurgun, şu ifadeleri kullandı;


http://www.ankaramasasi.com/haber/2137186/yilmaz-erdogan-ve-kardesinin-askini-ortaya-cikartmisti-elif-vurgun-bundan-sonra-sessiz-kalacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.