Tabanca ile atıldığı okulun kapısına gelip 1 öğrenciyi yaralayan kız serbest bırakıldı

MARDİN’in Kızıltepe ilçesinde devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan E.T adlı kız atıldığı okulun kapısına elinde tabancayla geldi. Ateşlediği tabancadan çıkan kurşunlarla bir öğrenci yaralanırken E.T. adlı kız (16), adli kontrolle serbest bırakıldı.
Ersin Küçükbarak
|
08 Mayıs 2024, Çarşamba - 17:03
Tabanca ile atıldığı okulun kapısına gelip 1 öğrenciyi yaralayan kız serbest bırakıldı

Olay, 6 Mayıs’ta Kızıltepe ilçe merkezinde yaşandı.

Devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle bir süre önce son sınıftayken okuldan atılan E.T adlı kız elinde tabancayla Kenan Kösen Lisesi önüne geldi.

E.T, kapalı olan kapıdan içeri giremeyince sinirlendi.

Belinden çıkardığı tabanca ile havaya birkaç el ateş eden E.T. çevrede ve okulun içinde büyük paniğe yol açtı. E.T,  elinde tabanca ile okulun kapısını da tekmeledi. O anlar,  cep telefonuyla görüntülendi.

E.T.’nin elindeki silahtan çıkan  kurşunlardan 2’si, C.S. (17) isimli erkek öğrencinin kol ve karın bölgesine isabet etti. Vücudunu sıyıran kurşunlarla yaralanan C.S., çevredekiler tarafından  götürüldüğü Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.C.S., tedavisinin ardından taburcu edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.T. çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137406/tabanca-ile-atildigi-okulun-kapisina-gelip-1-ogrenciyi-yaralayan-kiz-serbest-birakildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.