Dursun Özbek, başkan adayı Sühely Batum’a sert çıktı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda başkan adayı Sühely Batum'a sert çıkarak, onun iddialarına karşı net bir duruş sergiledi. Özbek, Batum'un kulübün geleceği ve projeleri hakkındaki eleştirilerine sert tepki gösterdi ve Galatasaray'ın başarılarına vurgu yaparak kulübün mali yapıyı güçlendirme hedefine odaklanacaklarını belirtti.
Afife Kaya
|
08 Mayıs 2024, Çarşamba - 20:24
Dursun Özbek, başkan adayı Sühely Batum’a sert çıktı

Galatasaray Kulübü'nün Divan Kurulu toplantısında hareketli anlar yaşandı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda başkanlık için aday olan Sühely Batum'a karşı sert bir tavır sergiledi. Özbek'in Batum'a yönelik sert açıklamaları dikkat çekti.

Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Dursun Özbek, kulübün geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan adayı Sühely Batum'un projelerine ve eleştirilerine yanıt veren Özbek, özellikle Florya projesiyle ilgili iddialara tepki gösterdi. Özbek, Batum'un iddiasına karşı "Bana peşkeş çekiyor diyemezsin" şeklinde sert ifadeler kullandı.

Başkanlık için aday olan Batum'un kulübün zararına yönelik açıklamalarına da tepki gösteren Özbek, "Bir takım yalan ve iftiralarla kulaktan dolma bilgilerle, araştırmadan, soruşturmadan, sormadan Galatasaray'ı yanlış yönlendirmeye kimsenin hakkı yoktur." şeklinde konuştu.

Özbek ayrıca, geçtiğimiz dönemde kulübün yaşadığı başarıları ve hedeflerini de vurguladı. Galatasaray'ın mali yapıyı güçlendirme hedefine vurgu yapan Özbek, kulübün geleceği için yapılan çalışmalara devam edileceğini belirtti.

Galatasaray'ın önemli projelerinden biri olan Galatasaray Adası'nın durumuna da değinen Özbek, adanın kullanılamaz halde olduğunu ancak şimdi üyelerin kullanımına açık bir tesis haline getirildiğini ifade etti. Özbek, adanın imar iznini aldıklarını ve yenileme çalışmalarına başladıklarını da sözlerine ekledi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2137453/dursun-ozbek-baskan-adayi-suhely-batuma-sert-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.