Sandık Kokusu 22. bölüm tanıtımı!

Dün akşam ekrana gelen 21. bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitleyen Sandık Kokusu dizisinin 22. bölüm tanıtımı yayınlandı.
Ecem Çetin
|
09 Mayıs 2024, Perşembe - 12:35
Sandık Kokusu 22. bölüm tanıtımı!

Show TV'de çarşamba akşamları ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Sandık Kokusu dizisi dün akşam 21. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 

Milyonları ekrana kilitleyen Sandık Kokusu,  ABC1 20+’da 4.88 izlenme oranı 12.70 izlenme payı, Total’de 4.27 izlenme oranı 11.70 izlenme payı, AB grubunda ise 4.02 izlenme oranı 11.38 izlenme payı elde etti. 

Dün akşam neler yaşandı?

Karsu, çocukları alıp beraber yaşayabileceklerinin mümkün olmadığını ona göstermek için Reha’nın evine taşındı. Filiz ile arasının düzelmesini isteyen Hasan ise Filiz’i nihayet konuşmaya ikna etti ve Filiz, Atilla ile Karsu’nun arasında yaşananlardan dolayı bir süre Hasan ile arkadaşlıklarına devam etme konusunu düşünmek istediğini söyledi. Site yönetimini ele alan Lale, adımlarını sağlam atarak sitenin her yerine güvenlik kameraları yerleştirdi ve Filiz ile Türkan’ı havuza toprak dökerlerken kameradan yakalayıp site sakinlerine gösterdi. Hande, Reha’yı geri kazanmak için harekete geçti ve düşüp sakatlandığı konusunda yalan söyleyerek Reha’nın evine geri döndü. Mert’in sahne aldığı gecede, Irmak, Karsu ve Atilla bir araya geldi. Irmak ve Karsu’nun Mert’e sahnede eşlik ettiği sırada Atilla ve Karsu arasında samimi anlar yaşandı. Atilla’ya kendini affettirmek için kitap isimleri aracılığıyla Atilla’ya özür mesajı hazırlayan Karsu, sonunda Atilla’nın gönlünü almayı başardı ve ikili arasındaki buzlar eridi. Bölümün finalinde ise Filiz ile konuşmasının üzerine Karsu’nun gönlünü almak amacıyla kitapçıya giden Hasan, o sırada Süleyman tarafından arandı ve Süleyman’ın Deniz’i kaçırdığını öğrendi.

21. bölümün ardından sevilen dizinin 22. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. 

Tanıtımda Hasan’ın düşmanının Deniz’i kaçırması üzerine Reha’nın Karsu’ya velayet davası açması gerilimi arttırırken; Filiz, Hasan ile yüzleşiyor. Atilla, Deniz’in kaçırıldığını öğrenmesinin ardından Hasan’ın karşısına çıkıyor ve Deniz’i kurtarmak için ne gerekiyorsa kendisinin yapacağını söylüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137552/sandik-kokusu-22-bolum-tanitimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.