Nathan Byrne kimdir?

Charlotte FC'de oynayan İngiliz profesyonel futbolcu Nathan Byrne kimdir?
Canan Salman
|
09 Mayıs 2024, Perşembe - 14:58
Nathan Byrne kimdir?

5 Haziran 1992 doğumlu İngiliz profesyonel futbolcu Nathan William Byrne, Major League Soccer (MLS) kulübü Charlotte FC için çift ayaklı orta saha veya sağ bek olarak forma giymektedir.

Kariyeri

Tottenham Hotspur: Byrne, futbol kariyerine St Albans City'de genç oyuncu olarak başladı ve 2010 Haziran'ında Tottenham Hotspur ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Şubat 2011'de League One'dan Brentford'a kiralık olarak gönderildi. 26 Şubat'ta Bristol Rovers'a karşı oynanan maçta profesyonel debutunu yaptı. Brentford'daki performansıyla menajer Nicky Forster'dan övgü aldı.

İngiltere'deki League One kulübü Bournemouth'a 2011-2012 sezonu için kiralandı ve burada sakatlık yaşadıktan sonra Tottenham'a geri çağrıldı.

Swindon Town: Mart 2013'te Swindon Town'a kiralık olarak transfer oldu ve burada başarılı bir performans sergileyerek Tottenham Hotspur'dan serbest transferle transfer oldu. 2014-2015 sezonunda League One takımıyla play-off'lara katıldı ve League One'in yılın takımına seçildi.

Wolverhampton Wanderers: Eylül 2015'te Championship takımı Wolverhampton Wanderers'a transfer oldu ve burada üç yıllık bir sözleşme imzaladı. Bu dönemde çeşitli maçlarda forma giyerek başarılı performanslar sergiledi.

Wigan Athletic ve Charlton Athletic: Ağustos 2016'da Wigan Athletic'e transfer olan Byrne, daha sonra Charlton Athletic'e kiralık olarak gönderildi ve burada da etkili bir performans sergiledi.

Charlotte FC: 4 Ağustos 2022'de Major League Soccer kulübü Charlotte FC ile iki yıllık bir sözleşme imzalayarak MLS'e geri döndü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137587/nathan-byrne-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.