Acılı aileden Eylem Tok'a bir çağrı daha

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde gerçekleşen ATV kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin ailesi, sorumlu olan T.C.'nin annesi Eylem Tok'a ulaşmak için çağrıda bulundu. 70 gündür cevap alamayan aile, acılarını ve adalet arayışını dile getirirken, baba Özer Aci, Eylem Tok'un ülkesine gelmesi ve yargılanması gerektiğini belirtti. Aci ailesi, yaşadıkları acıya destek veren binlerce insanın varlığından güç aldıklarını ifade etti.
Afife Kaya
|
09 Mayıs 2024, Perşembe - 19:18
Acılı aileden Eylem Tok'a bir çağrı daha

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaşanan ve 17 yaşındaki T.C.'nin sebep olduğu ATV kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin ailesi, hala cevap alamadıkları için acılarının arttığını belirtti. Anne Pervin Aci, anneler günü öncesinde yaptığı açıklamada, içinde bulundukları durumun kalplerini kırdığını ve artık seslerinin duyulmasını istediklerini ifade etti. Aci, tüm annelerin anneler gününü kutlarken, sorumlu olan diğer çocukların annelerinin bu mutlu günü kutlamadığını dile getirdi.

Anneler gününde torununu hastaneye götüreceğini belirten Pervin Aci, acılarının her geçen gün arttığını ve Eylem Tok'un cevap vermemesinin kendilerini güçsüzleştirdiğini aktardı. Baba Özer Aci ise, Eylem Tok'a bir kez daha çağrıda bulunarak, "Ülkesine eli kelepçeli dönmesin, kendi uçağına binip gelsin" dedi. Adalet arayışlarının devam ettiğini ve Eylem Tok'un bir gün mutlaka teslim olması gerektiğini vurguladı. Aci, yaşadıkları acıya ortak olan ve destek veren binlerce insanın olduğunu ifade ederek, bu sürecin her geçen gün daha da zorlaştığını dile getirdi. Son olarak, yaşananların gerçeklerinin gün yüzüne çıkacağını ve adaletin bir gün tecelli edeceğini belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137615/acili-aileden-eylem-toka-bir-cagri-daha
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.