Beşiktaş’tan engelli çocuklara ve gençlere çağrı!

Beşiktaş JK, 16 Mayıs Perşembe günü Süleyman Seba Spor Salonu'nda düzenlenecek olan bir antrenmanla engelli çocuklar, gençler, aileler ve taraftarları bir araya getiriyor. Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinlik, sporun engelleri aşma ve katılımı genişletme amacını taşıyor. Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu buluşmada herkesi takımı desteklemek ve engelli gençlerle birlikte olmak için davet ediyor.
Afife Kaya
|
10 Mayıs 2024, Cuma - 18:33
Beşiktaş’tan engelli çocuklara ve gençlere çağrı!

Türkiye'nin ilkleri kulübü Beşiktaş JK, engelli çocukları, gençleri, aileleri ve tüm taraftarları 16 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te Süleyman Seba Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek antrenmana davet ediyor. Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, hayallerin önündeki engelleri aşmaya adanmış bir ruhla engelli çocuklarımızı, gençlerimizi, ailelerimizi ve tüm taraftarlarımızı 16 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te Süleyman Seba Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek antrenmana davet ediyor.

Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen bu buluşma, spora katılımı genişletmek ve fiziksel engellerin ötesine geçmek amacını taşımaktadır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Işıl Zeybek, “Spora erişim her bireyin hakkıdır. Biz Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak engelli bireylerin bu haktan tam yararlanmalarını sağlamak için çabalıyoruz. 18 Mayıs’ta Fenerbahçe Göksel Çelik ile oynayacağımız Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig Play-Off Final maçı öncesinde gerçekleşecek bu antrenman hem takımımıza destek olmak hem de engelli çocuklarımızla birlikte olmak için mükemmel bir zaman. Hepinizi aramızda görmek istiyoruz.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137803/besiktastan-engelli-cocuklara-ve-genclere-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.