Bahar dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'ın dün akşam ekrana gelen 13. bölümü büyük bir ilgiyle izlendi. İzleyenler yeni bölüm fragmanını merakla bekliyor. Peki, Bahar dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ecem Çetin
|
22 Mayıs 2024, Çarşamba - 12:13
Bahar dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?"  dün akşam 13. bölümüyle ekrana geldi. 

Bahar dizisinin yeni bölümü yine her bir sahnesiyle oldukça konuşuldu ve büyük ilgiyle izlendi. 

Dün akşam neler yaşandı?

Aziz Uras, Zeynep’in ölümü sonrası toparlanmak için bir süre izne ayrılırken; hem ailesi hem de Evren Hoca ona destek oldu. Abisi Selim’in tutuklanmasıyla şok olan Rengin, Bahar’a genel cerrahide rotasyona devam etmesini söyledi ve bunu öğrenen Çağla, Rengin’i yemeğe çıkardı. Üniversitedeyken çok yakın arkadaş olan Çağla ve Rengin, yıllar sonra ilk defa yan yana geldiler ve geçmişleri, hayatları hakkında uzun uzun konuştular. Bir geceliğine kız kardeş olacağız diyen Çağla, Parla’nın Timur’un kızı olduğu gerçeğini öğrendi. Evren’in, Aziz Uras için, Zeynep’in dosyasını incelediğini öğrenen Bahar, teknesinde onu ziyaret etti. Aziz Uras’ın bu dosyada suçsuz olduğuna emin olan Bahar ve Evren derin bir nefes alırken, bu olayın ardından ilişkileri de derinleşti. İkisinin birlikte olduğunu duyan Timur, marinaya gitti ve Bahar’la Evren’in samimi bir anına şahit oldu. Bahar, çocuklarının geleceği, Nevra’nın hastalığı, Timur’un baskısı ve kendi istekleri arasında sıkışmış hissederken; Umay’ın okulundaki ebeveyn gösterisine Bahar ve Timur “Romeo ve Juliet” oyunuyla katıldılar. Evren de çocuk esirgeme kurumunda burs aldığı bir cemiyetin etkinliğine katıldı ve orada Dora’yla karşılaştı. Timur, aile mahkemesinden gelen ihtarnameyi görünce, Bahar’la konuştu. Boşanmaya kararlı olan ve Timur’un her durumda haklı çıkmaya çalışmasından yorulan Bahar, Timur’un “Ben seni Rengin’le aldatıyorsam sen de beni Evren’le aldatıyorsun!” sözlerinden sonra öfkeye kapıldı ve Timur’a tokat attı. Bahar’la olan evliliğini kurtaramayacağına emin olan Timur, soluğu Rengin’in yanında aldı ve bir süredir aralarında soğuk rüzgarlar esen ikili, yeniden bir araya geldi. Evren ve Bahar, ateşli bir silahla yaralanıp hastaneye bırakılan Leyla’yla ilgilenirken; Bahar, Leyla’nın işaretiyle ona asıl zarar verenin abisi Levent olduğunu anladı. Leyla’ya yardım etmek için ihbarda bulunan Bahar’ı, Levent yakaladı ve onu tehdit ederek bir odaya kilitledi. Bu esnada hastanede çıkan yangın, herkesi paniğe sevk etti. Peran Vakıf Hastanesi boşaltılırken, Bahar’ı hiçbir yerde bulamayan Evren ve Timur, onu kurtarmak için hayatlarını riske atıp büyük bir çaba gösterdiler ve birlikte Bahar’ın olduğu odanın kapısını kırıp onu kucakladılar. Timur, Bahar’ı oradan çıkarmak için Evren’le yarışırken; Bahar, “Evren, beni bırakma,” diyerek Evren’e sarıldı.

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin izleyicileri yeni bölüm fragmanını sabırsızlıkla bekliyor. 

Hayranlar, Bahar dizisinin 14. fragmanı yayınlandı mı?  Bahar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularına yanıt arıyor. 

Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2139678/bahar-dizisinin-14-bolum-fragmani-yayinlandi-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.