Buca’da kıraathane önünde silahlı çatışma; 1 ölü, 2 yaralı

İzmir'in Buca ilçesindeki kahvehanenin önüne hafif ticari aracı ile gelen emlakçı Evren Yiğit (43), daha önceden tartışma yaşadığı Buca Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Altın'a (54) tabanca ile ateş açtı. Kemal Altın ile müşterilerden Davut Orhan Fırat (30) yaralanırken, uyarılara aldırmayan Evren Yiğit, polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.
DHA
|
23 Mayıs 2024, Perşembe - 14:05
Buca’da kıraathane önünde silahlı çatışma; 1 ölü, 2 yaralı

Menderes Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'ndeki kahvehanenin önünde, dün saat 23.00 sıralarında silahlı saldırı meydana geldi.


İddiaya göre, Bucaspor taraftar gruplarından oluşan Buca Fun Club Derneği'nin eski başkanı, emlakçı Evren Yiğit, daha önceden tartıştığı Kemal Altın'ın bulunduğu kahvehanenin önüne gelerek ateş açtı.

Başka bir kahvehaneyi işleten Buca Belediyesi Meclis Üyesi de olan Kemal Altın ile müşterilerden Davut Orhan Fırat mermilerin isabet etmesi sonucu yaralandı.

1 şüpheli gözaltına alındı

Olay sırasında bölgede olan sivil polislerin uyarılarına rağmen  Evren Yiğit ateş etmeyi sürdürdü. Bunun üzerine polisler de Yiğit’e ateş etti.  Kolundan ve göğsünden yaralanan Yiğit çağrılan sağlık ekipleri tarafından diğer 2 yaralıyla birlikte  Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı.

Evren Yiğithastanede hayatını kaybetti. Kemal Altın ile Davut Orhan Fırat tedavi sonrası taburcu edildi.

Polis, olay sırasında Evren Yiğit'in yanında bulunan C.Y.’yi gözaltına aldı.

C.Y. ile Evren Yiğit'in silahlarına el konulurken, polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.










http://www.ankaramasasi.com/haber/2139810/bucada-kiraathane-onunde-silahli-catisma-1-olu-2-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.