ATV'de yeni bir program başlıyor! Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ''Alan'' yakında başlıyor

ATV ekranlarında yeni bir program başlıyor. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ekrana gelecek olan "Alan" çok yakında izleyici karşısına çıkacak.
Ecem Çetin
|
24 Mayıs 2024, Cuma - 13:23
ATV'de yeni bir program başlıyor! Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ''Alan'' yakında  başlıyor

Fransa, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya, Almanya gibi birçok ülkede izlenme rekorları kıran 'Alan' programı Türkiye'ye geliyor. 

100 yarışmacı, 100 kategorinin olacağı,  1.000.000 TL ödülün sahibi olmak için mücadelede verilecek yarışma ATV'de ekrana gelecek. 

İzleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ve gün sayan Alan'ın sunuculuğunu ünlü oyuncu Oktay Kaynarca üstlenecek. 

Alan hakkında 

Sistemin rastgele seçtiği bir yarışmacı çevresinde bulunan rakiplerinden birini düello yapmak üzere seçiyor ve seçtiği rakibinin kategorisinde düello için karşı karşıya geliyorlar. 45'er saniyesi olan yarışmacılar ağırlıklı olarak görseldeki kişi veya nesneyi bilmeye çalıştıkları düellolarda yarışıyor. Doğru cevap verildiğinde sıra rakiplerine geçerken yanlış cevap verilirse doğru cevap verene kadar aynı görsel ekranda kalmaya devam ediyor "Pas" denildiğinde sürelerinden 3 saniye gidiyor ve yeni bir görsel ekrana geliyor. Süresi biten yarışmacı elenerek yarışmadan ayrılıyor, kazanan kişi düelloyla devam etmek  isterse alanındaki rakiplerinden birini daha seçiyor ve yeni bir düello başlıyor. Yendiği rakibinin alanını da kazandığı için düello için seçebileceği rakip dolayısıyla da kategori sayısı artmış oluyor. Devam etmesi kendi avantajına çünkü günün sonunda en büyük alana sahip olan yarışmacı 100 TL kazanıyor. En fazla yarışmacıyı eleyen de günün birincisi oluyor. Devam etmek istemezse alana geri dönüyor. Eğer düelloyu kazanan kişinin kategorisinde yarışılmışsa kazanan kişi elenen kişinin kategorisini alarak yarışmaya devam ediyor. 

Alan çok yakında ATV'de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/2140012/atvde-yeni-bir-program-basliyor-oktay-kaynarcanin-sunumuyla-alan-yakinda-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.