Adnan Oktar davasında ara karar; 4 tahliye

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik süren davada İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Berat Kartal, Yusuf Erkan Özoğuz, Pınar Demir ve Dilşad Kurt'un tahliyesine karar verirken, Adnan Oktar ve diğer bazı sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmetti. Duruşma, avukat beyanlarının alınmasının ardından 10-11-12 Temmuz tarihlerine ertelendi.
Kaynak: DHA
|
24 Mayıs 2024, Cuma - 17:44
Adnan Oktar davasında ara karar; 4 tahliye

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik süren davada mahkeme ara kararını açıkladı. İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Berat Kartal, Yusuf Erkan Özoğuz, Pınar Demir ve Dilşad Kurt'un tahliye edilmesine karar verildi.

Davanın üçüncü gününde, duruşmaya 8 tutuklu sanık Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanırken, 2 tutuklu sanık mahkemeye getirildi. Duruşmada avukat beyanları alındıktan sonra mahkeme ara kararını açıkladı.

Mahkeme, Berat Kartal, Yusuf Erkan Özoğuz, Pınar Demir ve Dilşad Kurt'un tahliyesine karar verirken, Adnan Oktar, Aslı Efeoğlu, Elvan Şahin, Emine Mine Kalça, Ferhunde Eda Babuna ve Meltem Arıkan Daban'ın tutukluluk hallerinin devamına hükmetti.

Duruşma, 10-11-12 Temmuz tarihlerine ertelendi. Dava sürecindeki gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2140073/adnan-oktar-davasinda-ara-karar-4-tahliye
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.