Dursun Özbek en büyük hayalini açıkladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün geleceğine yönelik büyük hedeflerini ve projelerini açıkladı. Özbek'in vurguladığı noktalar arasında, Galatasaray'ı sürdürülebilir bir mali yapıya kavuşturmak, Florya arazisini değerlendirerek Galatasaray Vadisi'ni oluşturmak ve Avrupa'da kupa kazanma hedefleri yer alıyor. Ayrıca, Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesine odaklanan Özbek, gelecek sezon için futbol takımının iskeletini koruma niyetinde olduklarını ifade etti. Federasyon seçimlerinde ise Türk futboluna adaleti sağlayacak bir adayı destekleyeceklerini belirtti.
Afife Kaya
|
24 Mayıs 2024, Cuma - 19:54
Dursun Özbek en büyük hayalini açıkladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Cendere Vadisi'ni bir Galatasaray vadisi haline getirmeyi en büyük hayali olarak açıkladı. Özbek, yarın gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimine son haftaya girilen Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak da camiaya kenetlenme çağrısı yaptı.

Özbek'in açıklamalarından öne çıkan satır başları şu şekilde:

"Galatasaray, Türkiye'de kırılmamış rekorlar kırarak gidiyor. 102 puanla kapatacağız, bunlar Türkiye rekoları. Hocamız rekorlar kırıyor, oyuncularımızın performansı çok yüksek. Şampiyonluk motivasyonumuzda en ufak bir düşüş yok. O maç geride kaldı. Defalarca Florya'ya gittim, hiçbir zaman bu kadar motive görmemiştim takımı. Gözleri ışıl ışıl. Galatasaray büyük bir aile."

"Amacımız pazar akşamı 20.45'te Türkiye'ye sevince boğmak. Uçaklarda yer yok, herkes maça gelmek istiyor. İnşallah Galatasaray için hayırlı bir maç olacak."

"Galatasaray'a hiçbir zaman yanlış bir şey yapmadık, hatalar oldu. Ben anadan doğma Galatasaraylıyım. İlk dönemimizde Galatasaray'ı zirveye taşımak istedik ama özellikle ilk sene bazı hatalarımız oldu."

"Süper Lig'in 100. yıl kupasını kazandık. Amatör sporlarda makul bütçelerle en iyi sonuçları aldık. Yüzmede ve yelkende sporcularımız Paris Olimpiyatları'na hazırlanıyor."

Özbek ayrıca, "ÖNÜMÜZDEKİ 25 YILI DİZAYN EDECEĞİZ" başlığı altında gelecek projelerden de bahsetti. Florya arazisinde yapılacak konut projesinin Galatasaray tarihindeki en büyük proje olacağını belirtti ve projenin finansal detayları hakkında bilgi verdi.

Başkan Özbek, en büyük hayalinin Cendere Vadisi'ni bir Galatasaray vadisi haline getirmek olduğunu açıkladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin yanındaki 62 dönümlük alandan bahsederek, "Önümüzdeki dönemde en önemli projem bir Galatasaray vadisi yaratmak. Yatıyorum, kalkıyorum bu hayalle yaşıyorum. Stadı, kamp tesisi ve spor salonlarıyla bir araya gelmiş bir Galatasaray vadisi en büyük hayalim." dedi.

Başkan Dursun Özbek, ayrıca gelecek dönemde Avrupa'da kupa kazanmayı hedeflediklerini ve futbol takımının iskeletini korumak istediklerini belirtti. Süper Lig'deki Fenerbahçe derbisinden sonra yaşananlardan dolayı rakiplerinden özür beklentisinde olmadıklarını ve önlerindeki Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Türk futboluna adaleti sağlayacak adayı destekleyeceklerini söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2140080/dursun-ozbek-en-buyuk-hayalini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.