Emekliler bu haber size! Bakan Işıkhan açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiyeleri ve EYT düzenlemesiyle ilgili konuştu. Takvime dair açıklama yapan Işıkhan, 5 yılda 2, 5 kişinin EYT sistemine dahil olacağını belirtti.
Onur Çetinkaya
|
25 Mayıs 2024, Cumartesi - 09:31
Emekliler bu haber size! Bakan Işıkhan açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı programda EYT ve emeklilerin bayram ikramiyeleri ile ilgili konuştu.

Işıkhan emeklilerin bayram ikramiye ödemeleri için de takvimlendirme çalışmasının devam ettiğini söyledi.


Emekli ikramiyelerinin Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara yatırılacağını belirten Işıkhan,  Kamu ve özel sektörle anlaşmalar yaparak emeklilerin sosyal ve ekonomik olarak desteklenmeleri için çalışmaları sürdürdüklerini açıkladı. 

Işıkhan, "Haberleşme, ulaşım, kültürel faaliyetlerden; zincir marketlere, online pazar yerlerine kadar bir çok anlaşmayı emeklilerimiz için hayata geçireceğiz." dedi.

Diğer yandan Bakan Işıkhan, EYT düzenlemesiyle emekli olanlarla ilgili ise,  2,5 milyon kişinin de 5 yılda sisteme dahil olacağını belirtti.


Kamuda tasarruf tedbirlerine de değinen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, hep birlikte elimizi taşın altına koymak zorundayız ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2140131/emekliler-bu-haber-size-bakan-isikhan-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.