Bahar Candan hastaneye kaldırıldı

Silivri Cezaevi'nde "kara para aklama" ve "suç örgütüne üye olma" suçlarından tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Bahar Candan'ın kendisine zarar verdiği iddia edildi. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Candan'ın sağlık durumunun kontrol altında olduğu belirtiliyor.
Kaynak: DHA
|
25 Mayıs 2024, Cumartesi - 21:07
Bahar Candan hastaneye kaldırıldı

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Bahar Candan'ın kendisine zarar verdiği iddia edildi. Olayın ardından Candan, hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

"Kara Para Aklama" ve "Suç Örgütüne Üye Olma" Suçlarından Tutukluydu

Televizyondaki bir moda yarışması programıyla tanınan ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 16 Kasım 2023 tarihinde "Kara para aklama" ve "Suç örgütüne üye olma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Edinilen bilgiye göre, Silivri Cezaevi'nde bulunan Bahar Candan, bugün kendini yaralayarak zarar verdi.

Candan, olayın hemen ardından Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yetkililer, Candan’ın sağlık durumunun kontrol altında olduğunu belirtti.

Nihal Candan Tahliye Edilmişti

Bahar Candan'ın kardeşi Nihal Candan da sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde zor günler geçirmiş ve 37 kiloya kadar düşerek ciddi sağlık sorunları yaşamıştı. Nihal Candan, bu sağlık sorunları nedeniyle kısa bir süre önce tahliye edilmişti.

Tutuklanma Süreci

Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile Hacı İsrafil S. isimli şahıs, "kara para aklama" ve "suç örgütüne üye olma" suçlarından savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilmişti. Hakimlikteki işlemler sonrasında Bahar ve Nihal Candan'ın tutuklanmasına karar verilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2140234/bahar-candan-hastaneye-kaldirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.