Murat Köse: Her kuruşun hesabını soracağız

Ankara Masası
|
20 Mart 2020, Cuma - 14:49
Murat Köse: Her kuruşun hesabını soracağız

AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevine getirilen Murat Köse, "Vatandaşlarımızın Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne emanet ettiği bütçenin heba olmaması için tüm arkadaşlarımızla özel bir gayret sarf edeceğiz" dedi.

Mümin Altınışık'ın istifasıyla AK Parti Grup Başkan Vekilliğini yürütecek olan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ilk demecini Hürriyet Ankara’ya vererek, bugüne kadar Mamak'ta yapılan çalışmaların bir benzerini, daha güçlü bir şekilde tüm Ankara için gerçekleştireceklerini belirtti.

ANKARA'DA YAŞAYAN HERKESİN SESİ OLACAĞIZ

Ankaralıların daha güzel bir şehirde yaşamaları için elinden geleni yapacağını ifade eden Köse, "18 AK Parti ve 3 MHP’li birbirinden güzel belediye başkanlarımız var. Cumhur ittifakı ile beraber Büyükşehir’deki Meclis üyelerimiz var. Hep beraber ortak akılla Ankara’nın, Ankara’da yaşayan tüm insanların sesi olacağız" dedi.

BECERİKSİZLİĞİN HESABINI SORARIZ

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yapılacak israfın, ihmalin ya da beceriksizliğin neticesinde boşa harcanan her kuruşun hesabının sorulacağından kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

BELEDİYE MECLİSİNİN TOPLANMASINI TALEP ETTİ

Murat Köse, son dönemde Türkiye’de de görülmeye başlanan koronavirüsüyle mücadele için Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin toplanması talebiyle dilekçe verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2196/murat-kose-her-kurusun-hesabini-soracagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.