Microsoft Flight Simulator VR beta testi için kayıtlar açıldı

Microsoft Flight Simulator için VR deneyimine yönelik ilk somut adım atıldı. Microsoft, uçuş simülatörünün VR desteğini sınırlı sayıda kullanıcı kitlesine sunacağı, beta süreci için kayıtları almaya başladığını duyurdu.
Ankara Masası
|
05 Ekim 2020, Pazartesi - 08:37
Microsoft Flight Simulator VR beta testi için kayıtlar açıldı

Microsoft Flight Simulator yoğun ve gerçekçi detaylarına sahip son derece etkileyici bir bilgisayar oyunu. Microsoft Flight Simulator’ün yüksek detay seviyesi, "Acaba sanal gerçeklikte bu oyun nasıl oynanırdı?" sorusunu akıllara getiriyor. Microsoft, sorunun cevabını Microsoft Flight Simulator VR sürümünün kapalı beta testlerinin başlamasıyla verdi.

Beta testine katılmak için bazı koşulları sağlamak gerekiyor. Bunların ilki elinizde Microsoft Flight Simulator’ün bulunması. Windows Mixed Reality (Karma Gerçeklik) başlığına sahip olmak, Microsoft Flight Simulator Insider programına katılmak ve gizlilik anlaşması imzalamak söz konusu diğer koşullar. 

Donanım tarafında ise Nvidia GeForce GTX 1080 ekran kartı, 8 GB VRAM ve 16 GB Ram gibi gereksinimleri karşılayan güçlü bir bilgisayara ihtiyaç duyuluyor.

Microsoft Flight Simulator VR beta testine katılmak isteyenlerin DxDiag kayıtlarını da Microsoft’a göndermeleri gerekiyor. Bunun için Windows’un Başlat butonuna tıklattıktan sonra “dxdiag” yazıp Enter tuşuna basmak yeterli.

Böylelikle Microsoft, bilgisayarın teknik özelliklerini doğrulayabiliyor ve sistemin hatalara karşı hassas olup olmadığını ölçebiliyor. Oyunun VR sürümünün kasım ayı itibarıyla tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/221230/microsoft-flight-simulator-vr-beta-testi-icin-kayitlar-acildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.