Mogan’da kürek sporları eğitimi

Ankara Üniversitesi Su Sporları Kulübü ve Master Kürekçiler Spor Derneği'nin öncülüğünde Mogan Gölü'nde kürek sporlarına yönelik eğitim ve uygulama etkinliği düzenlendi.
Büşra Bayrak
|
05 Ekim 2020, Pazartesi - 12:16
Mogan’da kürek sporları eğitimi

Ankara Üniversitesi Su Sporları Kulübü ve Master Kürekçiler Spor Derneği'nin düzenlenmiş olduğu Teorik ve Uygulamalı Eğitim etkinliği Gölbaşı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. 

Mogan Gölü’nde gerçekleştirilen kürek sporları eğitim ve uygulama etkinliği,  Ankara Üniversitesi Su Sporları Akademik Temsilcisi Prof. Dr. Hakan Yiğitbaşıoğlu  ve Master Kürekçiler Spor Derneği Başkanı Fatih Örer'in Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e katkıları sebebiyle teşekkür belgesini takdim etmesiyle başladı.

“Her türlü su sporu etkinliklerine belediye olarak destek vereceğiz”

Etkinlikte konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek "Bugün burada düzenlenen etkinlikle, Gölbaşımızın su sporlarına olan elverişli ortamının ve Mogan Gölü'nün dünya müsabakalarına bile ev sahipliği yapabilecek bir yer olduğunun kanıtıdır. Mogan Gölü'nde düzenlenecek olan her türlü su sporlarına Gölbaşı Belediyesi olarak destek vereceğimizi belirtmek isterim. Buradan Ankara'nın kıymetli üniversite ve spor kulüplerine de çağrı da bulunmak isterim. Gelin ve su sporları için en uygun zemin olan aynı zamanda da elinizin altında bulunan bu doğal güzellikten faydalanın. Ankara Üniversitesi Su Sporları ve Master Kürekçiler Spor Derneği'ne teşekkürlerimi sunar, her zaman kapımızın açık olduğunu tekrardan belirtmek isterim" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/221772/moganda-kurek-sporlari-egitimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.