Nicole Kidman yıllar sonra Tom Cruise hakkında konuştu

Nicole Kidman eski eşi Tom Cruise hakkında uzun zaman sonra ilk kez konuştu.
Zeliha Demirci
|
06 Ekim 2020, Salı - 12:06
Nicole Kidman yıllar sonra Tom Cruise hakkında konuştu

Nicole Kidman, New York Times’a verdiği röportajda 11 yıl evli kaldığı Tom Cruise hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

53 yaşındaki Avustralyalı ünlü yıldıza, o dönemde Cruise ile evliyken psikolojik cinsel dram türündeki Eyes Wide Shut (Gözleri Tamamen Kapalı) filminde birbirlerine karşı sadakatsiz karı kocayı oynadıklarını hatırlatarak,  “Bu sahneleri evli olduğunuz kişiyle oynuyorsanız ve bunu bu sürecin bir parçası olarak yapıyorsanız, daha sonra konuşmak istemeyeceğiniz olumsuz duygulara yol açabilir mi?” sorusu yöneltildi.

“Mutlu bir evliliğimiz vardı”

Kidman, “Bu, insanlara göre böyle olabilir ama ben kesinlikle öyle görmedim.” dedi ve “Mutlu bir evliliğimiz vardı.” ifadesini kullandı. Kidman ayrıca, “O sahnelerden sonra go-kart yarışına giderdik. Bir yer kiralayıp sabah 3’te yarış yapardık. Başka ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Belki de geriye bakıp tahlil etme yeteneğim yok. Ya da istemiyorum.” şeklinde konuştu.

Nicole Kidman ile Tom Cruise, ‘Days of Thunder’ filminin setinde tanışmış ve 1990 yılında evlenmiş, bir kız, bir de erkek çocuk evlat edinmişlerdi. 2001 yılında Cruise’dan boşanan Kidman, şimdi şarkıcı Keith Urban’la evli ve iki kızı var. Kızlarından ilkini kendi, ikincisini ise taşıyıcı anne olarak dünyaya getirdi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/226106/nicole-kidman-yillar-sonra-tom-cruise-hakkinda-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.