"Belediyelerimiz koronavirüsü ile topyekün mücadele ediyor"

Ankara Masası
|
21 Mart 2020, Cumartesi - 16:20
"Belediyelerimiz koronavirüsü ile topyekün mücadele ediyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Partili belediyelerin koronavirüsü ile topyekün mücadele ettiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Partili Belediyelerin koronavirüsüne karşı yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak belediyelere detaylı bir talimat gönderdiklerini belirten Özhaseki, "Çalışmalarımız kapsamında; belediyelerimiz, vatandaşımızın borcundan dolayı su kesintisi gerçekleştirmeyecek. Halka açık ortamlar, toplu taşıma araçları, hizmet binaları vb. noktalar sıklıkla steril hale getirilecek. Bilhassa risk grubunda bulunan yaşlılar ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın dışarı çıkmaması için ihtiyaç duyulması halinde belediyelerimiz, yaşlılarımızın ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın alışveriş ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Ayrıca bazı belediyelerimiz ihtiyaç sahibi ailelere gıda, kolonya, çamaşır suyu ve sabun dağıtımına da başladı. Bu süreçte canla başla çalışan ve haklarını ödeyemeyeceğimiz sağlık personeline belediyelerimize ait otoparklarımız ile toplu taşıma araçlarında ulaşım ücretsiz. Kurum kimliklerini göstermeleri yeterli. Yine bazı belediyelerimiz, sağlık personelimizin ailesini de yalnız bırakmıyor. Onların yaşamsal ihtiyaçlarını belediye personellerimiz evlerine ulaştırıyor. Bunun için sağlık çalışanlarımızın bir telefonu yeterli” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2266/belediyelerimiz-koronavirusu-ile-topyekun-mucadele-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.