Cem Adrian’dan “Köy Okulları Yardım Projesi”ne konserli destek

Ankara Masası
|
04 Haziran 2020, Perşembe - 13:52
Cem Adrian’dan “Köy Okulları Yardım Projesi”ne konserli destek

Bir sosyal sorumluluk projesi olan “Köy Okulları Yardım Projesi” kapsamında Ağrı’da ihtiyaç sahibi çocuklara 30 tablet hediye edildi. Ünlü müzisyen Cem Adrian’ın da evden vereceği konserle destek olacağı proje, çocuklar için daha fazlasını yapmayı hedefliyor.

Köy Okulları Yardım Projesi, ihtiyacı olan, dezavantajlı ve yetim çocuklara tablet, dizüstü bilgisayar, akıllı telefon ve televizyon hediye ediyor. Projeye destek veren Cem Adrian, 4 Haziran Perşembe günü saat 22:00'de “evden canlı” konseriyle hayranlarının karşısında olacak. Proje yetkililerine @koyokullariyardimprojesi Instagram hesabından veya [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Hedef 100 tablet, dizüstü bilgisayar ve akıllı telefon 

Köy Okulları Yardım Projesi'nin bir sonraki hedefi 100 adet tablet, dizüstü bilgisayar ve akıllı telefonu ihtiyaç sahibi çocuklarla buluşturmak olacak. Proje ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının teknolojiden uzak kalmamaları, uzaktan eğitime katılımlarının sağlanması ve eğitimlerine katkıda bulunmak hedefleniyor. Yetkililer, tablet ve akıllı telefonu olmadığı için uzaktan eğitimlere katılamayan başarılı köy çocukları ile hastalığı ve engellilik durumu sebebiyle evden çıkamayan çocuklara öncelik veriyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/22695/cem-adriandan-koy-okullari-yardim-projesine-konserli-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.