Swinger şüphelilerin şifresi deşifre oldu

Adana merkezli 16 ilde düzenlenen "swinger" adı verilen eş değiştirmeli fuhuş operasyonun detayları ortaya çıktı. Şüphelilerin telefonda polise yakalanmamak için fuhuş yerine “kelle” şifresini kullandıkları öğrenildi.
IHA-20201007AW133334
|
07 Ekim 2020, Çarşamba - 10:03
Swinger şüphelilerin şifresi deşifre oldu

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir şebekenin internet üzerinden swinger yöntemiyle fuhuş yaptığı bilgisine ulaştı. Savcılıktan alınan izinle 6 ay boyunca şebekeyi teknik ve fiziki takibe alan polis ekipleri, 70’i evli, 1’i trans, 3’ü kadın toplam 74 kişinin, Türkiye genelinde belirli günlerde para karşılığında grup halinde birliktelik yaşadığını tespit etti.

16 ilde eş zamanlı swinger operasyonu

Şüphelilerin adreslerini belirleyen ekipler önceki gün Adana merkezli 16 ilde operasyon düzenledi. Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne’de 80 adrese 500 polisle şafak vakti baskın yapıldı. Operasyonda, 69 şüpheli gözaltına alındı.

Çok sayıda fantezi ürünü ele geçirildi

Yakalanan şahısların evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda fantezi ürünü, uyuşturucu hap, Hint keneviri, esrar maddesi ve silah ele geçirdi.  Şebekenin, 44 kadını mağdur ettiği belirlenirken, adreslerinde bulunmayan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Fuhuş turnesi yapıyorlar

Öte yandan, şebekenin sosyal medya üzerinden birbirlerine çıplak fotoğraflarını paylaştıkları ve polise yakalanmamak için telefonda fuhuş yerine “kelle” şifresini kullandıkları öğrenildi. Şüphelilerin çocuklu çiftlerin evlerindeki buluşmalarda çocukları odaya kilitledikleri, buluşma ücreti olarak 2 bin TL aldıkları öne sürüldü. Zanlıların her hafta bir ilde buluştukları, şehir şehir gezerek fuhuş turnesi yaptıkları öğrenildi. Zanlıların genellikle cumartesi günleri bir araya geldikleri ve bu buluşmalarda uyuşturucu hap kullanıldığı tespit edildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/228799/swinger-suphelilerin-sifresi-desifre-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.