Pursaklar’da inşası süren mahalle konakları özel günlerin merkezi olacak

Pursaklar Belediyesi tarafından, hayata geçirilecek olan mahalle konaklarının yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Büşra Bayrak
|
07 Ekim 2020, Çarşamba - 13:22
Pursaklar’da inşası süren mahalle konakları özel günlerin merkezi olacak

Pursaklar Belediyesince, yapımı süratle devam eden ve yakın bir tarihte faaliyete geçecek olan Altınova ve Karşıyaka Mahalle Konakları için geri sayım başladı.  Taziye, bayramlaşma, mevlit okutma, asker uğurlama gibi özel günlerde kullanılacak konaklar vatandaşlardan tam not aldı. 

Altınova ve Karşıyaka Mahalle Konakları'nın bölge sakinlerine artı değer katacağına inandığını söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çalışmaların hızlandırılması hususunda talimatlar vererek incelemelerde bulundu.

''Tüm vatandaşlarımızın konaklarımızdan faydalanmasını arzu ediyoruz''

Her yaştan vatandaşların Mahalle Konaklarından faydalanabileceğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Bir an önce Altınova ve Karşıyaka mahalle konaklarını hizmete açarak diğer mahallelerimize değer katacak olan konakların yapımına geçmek istiyoruz. İlçemizdeki tüm vatandaşlarımızın konaklarımızdan ve imkanlarımızdan faydalanmasını arzu ediyoruz. Bu nedenle diğer mahallelerimizde de projelendirme ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah koronavirüs salgınından bir an önce kurtularak mahalle konaklarımızın açılışını hemşehrilerimizin yoğun katılımlarıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Mahalle sakinleri, Başkan Ertuğrul Çetin'e ziyaretleri nedeniyle halka tatlısı ve semaver çayı ikram ederek yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/229903/pursaklarda-insasi-suren-mahalle-konaklari-ozel-gunlerin-merkezi-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.