Bakan Soylu'dan polislere talimat

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere seslenirken, "İki gruba ne olursunuz müsamahakar davranmayın. Eğer bunun bedeli varsa bedelini ödemeye hazırım. Birincisi uyuşturucu satıcıları, ikincisi mafya. Gereğini yapın, suçu benim haneme yazın" dedi.
Ankara Masası
|
07 Ekim 2020, Çarşamba - 20:25
Bakan Soylu'dan polislere talimat

İçişleri Bakanlığı ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği, çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için 'En İyi Narkotik Polisi; Anne' adlı kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında da Emniyet Genel Müdürlüğü'nde 'En İyi Narkotik Polisi; Anne' konulu panel gerçekleştirildi.

Panelde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polislere dikkat çeken bir talimat verdi.

Uyuşturucu satıcıları ve mafyaya müsamaha gösterilmemesini isteyen Soylu " Gereğini yapın, suçu benim haneme yazın" diye konuştu.

"Bedeli varsa bedelini ödemeye hazırım"

Bu konuda ne kadar eleştiri gelirse gelsin geri adım atmayacağını söyleyen Soylu "Benim bu konuda biraz sabıkam var. Uluslararası İşkence Örgütü, Türkiye'de işkence olmadığını deklere etti ama kötü muamele olduğunu, kötü muamelenin de uyuşturucu satıcılarına olduğunu söyledi. Bu da benden kaynaklanıyor. Ben kendimi biraz ihbar etmiştim. Bunu geçen gün de söyledim. İki gruba ne olursunuz müsamahakar davranmayın. Eğer bunun bedeli varsa bedelini ödemeye hazırım. Birincisi uyuşturucu satıcıları, ikincisi mafya. Bu ikisi de birbirini besleyen gruptur. Bu iki gruba da müsamahakar davranmayın. Gereğini yapın, suçu benim haneme yazın. Bunu tekraren ifade ediyorum. Ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler, hiçbirinin eleştirisi bir annenin ızdırabından fazla değildir." Şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/230920/bakan-soyludan-polislere-talimat
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.