Sağlık çalışanlarına "ücretsiz ulaşım" müjdesi

Ankara Masası
|
23 Mart 2020, Pazartesi - 09:48
Sağlık çalışanlarına "ücretsiz ulaşım" müjdesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “Sağlık çalışanlarımızı İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray ve İzmir’de İzban’da ücretsiz olarak ağırlayacağız. Söz konusu uygulama bugün itibarıyla başlayacak” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, yaptığı açıklamada, "Bu savaşın en önünde her türlü tehlikeyi göze alarak görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Biz de işlerinden yorgun argın evlerine dönecek sağlık çalışanlarımızı İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray ve İzmir’de İzban’da ücretsiz olarak ağırlayacağız. Söz konusu uygulama bugün itibarıyla başlayacak" dedi.

AYAKTA ALKIŞLIYORUZ

Sağlık çalışanlarının Marmaray, Başkentray ve İzban’dan faydalanmak için sadece kimliklerini göstermelerinin yeterli olacağına dikkati çeken Turhan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ailesi olarak sağlık çalışanlarının fedakarca mücadelelerinde her zaman yanlarında olduklarını bildirdi. Turhan, tüm Türkiye gibi tüm sağlık çalışanlarını ayakta alkışladıklarını sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2314/saglik-calisanlarina-ucretsiz-ulasim-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.