İstanbul’daki dolu uyarısı Mabel Matiz klibini akıllara getirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için ani dolu yağışı uyarısında bulundu. Sigorta şirketleri müşterilerinden araçlarını kapalı bir yerde tutmalarını istedi. Bunun üzerine İstanbul’da araç sahiplerinin arabalarını koruma önlemleri Mabel Matiz klibini hatırlattı.
Zeliha Demirci
|
08 Ekim 2020, Perşembe - 11:07
İstanbul’daki dolu uyarısı Mabel Matiz klibini akıllara getirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi’nin tamamında etkili olacak sağanak ve gök gürültülü yağışların ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı ile hortum oluşma riski taşıdığı uyarısında bulundu. Sigorta şirketlerinin müşterilerinden araçlarını kapalı bir yerde tutmalarını istemelerinin üzerine arabası dışarıdaki kalan vatandaşlar dolu yağışından araçlarını korumak için üzerlerine kilim serdi.

Üzerlerindeki kilimlerle yan yana park edilmiş araçlar, ünlü şarkıcı Mabel Matiz’in Sarmaşık şarkısına çektiği klibi anımsattı. Oluşan görüntü sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Mabel Matiz, Sarmaşık şarkısının klibini Antalya'nın halılarıyla ünlü Döşemealtı ilçesine bağlı Kıllık köyünde gerçekleştirdi. Çekimlerde, halı tarlaları konsept olarak kullanıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/231652/istanbuldaki-dolu-uyarisi-mabel-matiz-klibini-akillara-getirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.