Samsun’da pitbull dehşeti

Samsun’da pitbull cinsi köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki kız çocuğu hastanelik oldu.
IHA-1212007
|
08 Ekim 2020, Perşembe - 11:43
Samsun’da pitbull dehşeti

Olay, Havza ilçesinin Memduhiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 11 yaşındaki Tuğba Kaplan ve arkadaşları, oyun oynarken parkın yanındaki bahçede bulunan köpekleri sevmek istedi. Evin bahçesinde bağlı olmadığı ileri sürülen 3 adet pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Tuğba Kaplan, çevredekilerin yardımına koşması üzerine ölümden kurtuldu.

Kanlar içinde kalan kız çocuğu Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesinin ardından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Samsun’daki hastanede tomografisi çekilip müdahalesi yapılan Tuğba Kaplan daha sonra yine ambulansla Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşadığı dehşeti anlatan Tuğba Kaplan, arkadaşının köpekleri sevmek için yanına gidip kapıyı açtığını, bu sırada köpeklerin kendisini ısırmaya başladığını ve sürükleyerek içeri çektiğini söyledi.

Tuğba Kaplan’ın babası Metin Kaplan ise, "Çocuklar parka gidiyorlar. Parka giderlerken kapıyı açıyorlar. Köpek gelip bunları ısırıyor. 3-4 tane, 5 tane pitbull cinsi köpek. Şehrin merkezinde bunları besliyor. Yazık günah değil mi? Yetkililer bunu görmüyor mu? Şikayetçiyim" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/231756/samsunda-pitbull-dehseti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Yasin Deryahan
12 Mart 2022, 11:04
Pitbullar Yanlış bakım ve yetiştirmeden dolayı saldırgan olurlar.doğru eğitilirse dost olurlar kötü eğitilirse vahşi olurlar