Dilan Polat annesiyle ilgili duygusal bir paylaşım yaptı

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat, daha önce annesini babasının öldürdüğünü itiraf etmişti. Dilan Polat, annesinin ölümünün 19. yıl dönümünde Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu.
Zeliha Demirci
|
08 Ekim 2020, Perşembe - 18:54
Dilan Polat annesiyle ilgili duygusal bir paylaşım yaptı

Son dönemde göz önünde olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, annesinin ölümünün 19. yıl dönümünde Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla çok konuşuldu.

"Sesi bile çınlamıyor artık kulağımda"

Ünlü fenomen ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat, annesinin ve kendisinin fotoğrafını yan yana koyarak şu notla paylaştı: "Her şey bir gün bitiyormuş. İnsanlar yok oluyormuş en yakınların olsalar bile. Ölüm en çaresiz yıkım. Başkalarının yıkımlarını dinlemek gibi üzülmek gibi değilmiş insanın kendi yıkımı. Sonra başkalarının kendine dert ettiği ufak tefek sıkıntıları dinlemeyecek kadar saçma buluyorsun bazı hayatları. Ve özlerken ölüyorsun. Ama aslında yaşıyormuşsun! Garip bir devamlılık oluyor anlamsızca. Böyle gerçekmiş hayat meğer böyle acımasız. Gülüşü güzelmiş vedası bile temizmiş dinlemiyor. Bakıyorsun fotoğraflara canlandırıyorsun ilgilendiğin her şeyi o an bırakıp sadece düşünüyorsun nasıldı? Ses tonu nasıldı? Kızım diyordu ama sesi gülüşü nasıldı? Ama zamanla onu da unutuyorsun kızıyorsun kendine çaresizce. Sonra diyorsun ki hayat ne acımasız ki en sevdiğinin ses tonu bile artık kulağımda çınlamıyor! O kadar uzak o kadar yok ki artık! Hele ki hastalığında sıkıntında yok ise en değerlilerin olan ailen, o zaman mutluluğu ne kadar büyük olursa olsun beraberinde hep bir hüzün ile geliyor. Hayaller kuruyor bazen evde kimse yokken canlandırmalar yapıyorsun karşındaki boş koltukla. Böyle yok oluyor işte her şey vakti gelince. Sonra eriyorsun. Gülüşlerimin çalınma sebebi olsa da yokluğun sanırım senin gibi gülüyorum anne. Bugün tam 19 sene oldu. Çok çocukluğum dışında fotoğrafımız bile yok. Yan yana getirdim yine ikimizi."

http://www.ankaramasasi.com/haber/232742/dilan-polat-annesiyle-ilgili-duygusal-bir-paylasim-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.