Elmadağ Belediyesi dezenfekte çalışmalarına devam ediyor

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Elmadağ Belediyesi, ilçe genelindeki tüm alanlarda salgına karşı çalışmalarını sürdürüyor.
Büşra Bayrak
|
09 Ekim 2020, Cuma - 12:08
Elmadağ Belediyesi dezenfekte çalışmalarına devam ediyor

Elmadağ Belediyesi’nin koronavirüs ile mücadele seferberliği tüm hızıyla sürüyor.

İlçede bulunan camiler, restoranlar, marketler, parklar, kahvehaneler, pastaneler, iş yerleri gibi pek çok nokta belediye ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor.

“Çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettiriyoruz”

Koronavirüs tehlikesini en aza indirmek amacıyla çalışmaları kesintisiz sürdürdüklerini belirten  Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Yatırımlarımız,altyapı ve üst yapı çalışmalarımızın yanı sıra,koronavirüs salgını ile mücadele edilen şu günlerde, camiler,restoranlar, marketler,parklar, kahvehaneler,pastaneler iş yerleri gibi birçok alanda temizlik hizmetlerimizi yürütürken, çevre dostu belediyecilik anlayışımız ile ilçemiz genelinde cadde ve sokaklarda da temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettiriyoruz.”diye konuştu.

Başkan Aşkın, “Biz belediye olarak kıymetli hemşerilerimiz için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürmekteyiz. Vatandaşlarımızın da bireysel olarak bu önlemlere destek vermelerini, evden zorunlu olmadıkça çıkmamalarını öneriyoruz. Aldığımız bu tedbirlerle inşallah kısa zamanda salgını birlikte yeneceğiz.” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/233664/elmadag-belediyesi-dezenfekte-calismalarina-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.