Çağla Şikel kız çocuk için yumurtasını dondurdu

Emre Altuğ’la evliliğinden iki erkek çocuğu olan manken Çağla Şikel, katıldığı bir YouTube programında kız çocuk sahibi olabilmek için yumurtasını dondurduğunu açıkladı.
Zeliha Demirci
|
09 Ekim 2020, Cuma - 12:38
Çağla Şikel kız çocuk için yumurtasını dondurdu

Ünlü manken Çağla Şikel, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk oldu. 41 yaşındaki Şikel, anne olmak için yaratıldığını ve en büyük hayalinin kız çocuk sahibi olmak istediğini belirterek, “İki tane erkek evladım oldu. Binlerce kez şükürler olsun ama hala o oğlak burcunun inatçı yapısından içimde bir yerlerde bir kız çocuğu hala var. Olur, yani bence olur. İstediğim her şey olduğuna göre bence onun da olması gerekiyor teknik olarak.” dedi.

Armağan Çağlayan’ın, “Babaanne olduğunuzda keşke bir kızım olsaydı demeyin.” sözleri üzerine Şikel tüm önlemlerini aldığını belirtti.

Çağlayan’ın, “Yumurta mı dondurdun?” sorusuna Çağla Şikel, "Evet. O kadar ciddiyim yani. Bunun için çaba sarf etmiyorum. Bu benim için hakikaten büyük bir fantezi. İki tane çocuğun var neden yumurta dondurasın ki? 'Ben hissetmişimdir onu, kesin hissetmişimdir oraya boşuna gitmemişimdir' diyorum. Onu bana yaptıran şeyin bir gün geri döneceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/233752/cagla-sikel-kiz-cocuk-icin-yumurtasini-dondurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.