Mamak Belediyesinden Azerbaycan’a destek

Mamak Belediyesi, Azerbaycan'a destek olmak amacıyla belediye hizmet binası başta olmak üzere birçok yere Azerbaycan bayrağı astı.
Büşra Bayrak
|
09 Ekim 2020, Cuma - 15:42
Mamak Belediyesinden Azerbaycan’a destek
Mamak Belediyesi, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına saldırması üzerine başlatılan operasyonlara destek vermek amacıyla belediye hizmet binası başta olmak üzere, led ekranlar, totemler ve Samsun Yolu kenarında 40 metre yüksekliğe sahip kule ve 37 adet Türk bayrağının dalgalandığı Anıt Bayrak Park’ı Azerbaycan bayraklarıyla donattı.  Türk ve Azerbaycan bayrağının yan yana dalgalandığı ve başkentin giriş noktası olan Anıt Bayrak Park aynı zamanda özel donanımlarla ışıklandırıldı. Her bayrağın altına konulan projektörlerle Mamak, Azerbaycan bayrağının renklerine büründü.

“Azerbaycan’ın yanındayız”

Ülke olarak Azerbaycan’ın yanlarında olduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “İki devlet, bir millet düsturu ile her zaman Azerbaycan’ın haklı mücadelesinin yanında olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğine biz de iki ülkenin bayraklarını asarak, destek olmak istedik. Azerbaycan’ın yanındayız” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/234129/mamak-belediyesinden-azerbaycana-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.