Fransız askısı sonrası Seda Sayan’dan ilk fotoğraf geldi

Fransız Askısı adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren şarkıcı Seda Sayan, operasyon sonrası ilk kez fotoğrafını paylaştı.
Zeliha Demirci
|
10 Ekim 2020, Cumartesi - 11:55
Fransız askısı sonrası Seda Sayan’dan ilk fotoğraf geldi

Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle yüzünü gerdirmiş ve operasyon anını takipçileri ile paylaşmıştı.

Son hali oldukça merak edilen ünlü şarkıcı, operasyon sonrası ilk kez fotoğrafını paylaştı. Eski İçişleri Bakanı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu ile bir yemek yiyen Seda Sayan'ın, yeni yüzüyle yaptığı paylaşım ve yeni imajı sosyal medyada yoğun ilgi topladı.

Sayan, geçtiğimiz günlerde operasyon geçirmeden önce çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmıştı. Son hali sanılan fotoğraf sosyal medyada olay olmuştu. Sayan'ın gündem olan paylaşımından sonra Muazzez Ersoy’un “Kendine benzemek ne güzel. Filtresiz” notuyla fotoğrafını paylaşması bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından manidar bulunmuştu. Seda Sayan, bu sözlerin hedefindeki ismin kendisi olduğunu yazan bir takipçiye şu yanıtı vermişti: “Gerdirip gerdirip söylemeyenler. Ah doktor Serdar, kimlere elin değmedi ama söyleyemezler.”

Sayan’ın yorumundan sonra açıklama yapan Muazzez Ersoy, "Ben Instagram'daki yorumumu herkes için yaptım, şöhretli bir kişi ya da kişiler için söylemedim. Photoshop'lar çok abartılıyor, insanların normal halleriyle Instagram'daki fotoğrafları arasında dağlar kadar fark var. Photoshopla insanların başka bir insana dönüşmesine karşıyım. Bu arada estetiğe de karşı değilim ki. Beni tanıyanlar, bilirler ki ne polemik severim ne de bu tarz durumlarda kalmayı. Takipçilerin, yorum yapanların sözleri de, yorumları da bana mal edilmesin" demişti.

Erkek bir sosyal medya kullanıcısı da Sayan'a, "Tüküreyim dobralığına Muazzez Ersoy gerçek bir sanatçı, doğal bir kadın. Allah korkusu var. Seda Sayan Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz. Edepsiz" yorumunu yapmıştı. Yorum karşısında sinirlenen Seda Sayan ise "Ulan yavşak sen kimsin ki benim Allah korkumu sorguyalabiliyorsun" diyerek karşılık verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/235384/fransiz-askisi-sonrasi-seda-sayandan-ilk-fotograf-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.