Aslı Enver’den çarpıcı açıklamalar: “Ayıp olmasın diye randevuya gittim”

Ünlü oyuncu Aslı Enver, konuk olduğu YouTube programında hakkında merak edilenleri anlattı ve ilginç açıklamalar yaptı.
Zeliha Demirci
|
10 Ekim 2020, Cumartesi - 13:10
Aslı Enver’den çarpıcı açıklamalar: “Ayıp olmasın diye randevuya gittim”

Aslı Enver, İbrahim Selim’in YouTube programı “Bu Gece”ye konuk oldu. Sorulan soruları açıkça yanıtlayan Enver çarpıcı itiraflarda bulundu. İbrahim Selim’in, “İnsanların senin hakkında doğru olduğunu düşündüğü ama olmayan şey nedir?” sorusuna Enver, “Fazla hanım hanımcık ve içine kapalı biri olduğumu düşünüyorlar. Hiç alakası yok. Siz beni bir de kendi alanımda görün.” yanıtını verdi.

Arabasıyla duygusal bir bağı olduğunu söyleyen Enver, en tuhaf randevusunun nasıl olduğu sorulunca, en yakın arkadaşım benim telefonumdan randevu ayarlayıp “Ha bu arada yarın randevun var, haberin olsun” dedi. Ayıp olmasın diye gitmek zorunda kaldım. Sonrası olmadı.” dedi.

İbrahim Selim’in, “Sarhoşken attığın, sonra uyanınca pişman olduğun mesajlar oldu mu?” sorusuna ünlü oyuncu, “ İçmeye gerçekten gerek yok bunu yapmam için. Fazla neşelendiğimde de tık tık tık yazıyorum. Hiç tutamıyorum çünkü. Bu parmaklarımı bazen kırmak istiyorum.” şeklinde karşılık verdi.

Disleksi hastası olan Aslı Enver hastalığı ile ilgili komik bir anısını şöyle anlattı: “Kardeşimi okula yazdırmaya gittik. Duvarda ‘İstanbul’ yazısı vardı. ‘İstanbul hatırası ne alaka burada’ dedim son derece ukala bir şekilde. Anıl suratıma bakıp ‘Abla İstanbul haritası o’ dedi. Dışarıdaki için komik görünüyor olabilir ama genelde sen o sırada acı çekiyor oluyorsun.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/235554/asli-enverden-carpici-aciklamalar-ayip-olmasin-diye-randevuya-gittim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.