Büyükşehir'den akaryakıt desteği

Ankara Masası
|
06 Haziran 2020, Cumartesi - 12:31
Büyükşehir'den akaryakıt desteği

 Ankara Büyükşehir Belediyesi, korona virüs sürecinde ekonomik yönden sıkıntı yaşayan özel toplu taşıma aracı işletmecilerine akaryakıt desteği sağlıyor. 

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda, 2 bin 850 minibüs sahibine akaryakıt desteği ödemeleri yapılmaya başlandı. Ankara Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, desteklerin devam edeceğini açıkladı.  

 Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, şoför esnafına destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “Ulaşım sektöründeki esnafın araçları için dezenfeksiyon desteği veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, yolcu taşıma sınırı getirilince zarara uğrayan esnafımıza gıda kolisi ve nakit desteği de sağladı. Bu ay da akaryakıt desteğinin ilk ödemesini gerçekleştirdik. Akaryakıt desteği ilçe dolmuşlarına, özel halk otobüslerine ve özel toplu taşıma araçlarına çeşitli miktarlarda belediye meclis kararıyla öngörülmüş olarak ödeniyor” ifadelerini kullandı. 

Minibüsçüler odasından Büyükşehir’e teşekkür

Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç’a ziyarette bulunan Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sertkaya, 2 bin 850 minibüs sahibine akaryakıt desteğinin ilk ödemelerinin banka hesaplarına yattığını belirtti.

Sertkaya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a şoförlere yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/23592/buyuksehirden-akaryakit-destegi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.