İzmir’de sahte içkiden ölenlerin sayısı 8’e yükseldi

İzmir’de, sahte içki tüketmeleri nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı gece saatlerinde tedavi altındaki iki kişinin daha yaşamını yitirmesiyle 8’e yükseldi.
Büşra Bayrak
|
11 Ekim 2020, Pazar - 08:31
İzmir’de sahte içkiden ölenlerin sayısı 8’e yükseldi
İzmir’in Karabağlar, Konak, Bayraklı, Bornova ve Gaziemir ilçelerinde, sahte içki içtikleri iddia edilen 18 kişi, mide bulantısı ve görme kaybı şikayetleriyle rahatsızlanarak hastanelere kaldırılmıştı.

Tedaviye alınanlardan Hasan Çetin Esen (59), Mustafa Maya (71), Aydın Göksoy (58), Adem Güneş'in (64) hayatını kaybetmesinin ardından, hastaneye kaldırılan 2 kişinin daha yaşamını yitirmesiyle birlikte ölenlerin sayı 6’ya çıkmıştı.

İzmir'de 2 kişi daha sahte içkiden hayatını kaybetti

Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Nejdet Kanatlıer (67) ve Nihat Karaoğlan’ın (68) da hayatını kaybetti.
Böylece sahte içki sebebiyle can kaybı İzmir'de 8’e yükseldi.

Dün gece sahte içkiden 6 kişi daha hastaneye kaldırıldı

Hastaneye kaldırılan diğer kişilerin tedavilerine hala devam ederken, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gece saatlerinde 5 kişi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ise Tayfun B., isimli şahıs tedavi altına alındı.

Bu arada İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son yaşanan ölümler nedeniyle 10 kişiyi gözaltına almış ve bazı depo ve iş yerlerine baskınlar yapmıştı. Ekiplerin çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Kırıkkale'de de 7 kişi sahte içki yüzünden yaşamını yitirmişti.
http://www.ankaramasasi.com/haber/236339/izmirde-sahte-ickiden-olenlerin-sayisi-8e-yukseldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.